Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ono što zovu "islamska država" poruši više džamija neko crkava i sinagoga zajedno ili pobije više muslimana nego hrišćana i jevreja zajedno, mora mu se tražiti drugo ime.
a ako pobije vise hriscana i nebitno koga, onda i moze jos haj..taj naziv? Jel?
@Evoli Treba dati pravo ime pravoj stvari. Ništa više.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedan dokaz da su ove vehabijice sve bivsi pankeri, narkomani i kurave
@cemusveovo bajo moj kod nas u Tuzli i okolini 75% vehabija su bivsi narkomani i kvazi pankeri
Poginuo ti je Khal Drogo, Khaleesi. Nema više hodanja, zatvori se sa ostalim udovicama...
Kako se približava i konačni krah islamske kvazidržave, miševi bezglavo bježe sa broda koji tone i traže milost od onih kojima su do juče rezali glave i davili ih u kavezima koje su uranjali u vodu ili ih žive spaljivali.Sve te ratne zločince treba izvesti pred sudove i suditi im.Nikakva relativiziranja ne mogu biti kada su zločini protiv čovječnosti i ratni zločini islamističkih falangi i pojedinaca u pitanju, kao i njihova teroristička izločinačka ideologija.
Sve Bosanke bule koje su ponosno marsirale kroz Sarajevo za svoje prava da nose Hidzab treba poslat tamo nek vide kakva prava u stvari traze a isto tako i Hodze koji ih prodaju za svoje interese. Izdajnici svoje rase, svoje drzave i svoje istorije.
Bolesnica
otrcane propagande ...
hajmo odbrovoljne priloge da se Sally Jones može vratiti kuči.... sevap je
sestro draga đe gori ? hajd amo, mi sve primamo...
mozes kuci al samo u horizontalnom polozaju
Sto bi kaz'o nas narod,popismanila se....
i sad bi kuci ! jadnica
@ogledalce