Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jako puno prijatelja iz Makedonije i to svih nacionalnosti. Svi strašno dobri i iskreni prijatelji, veoma slični nama karakterom. Grci, klasični balkanski šljam. Zemlja u bankrotu, totalnom haosu , a oni svi na ulici ujedinjeni protiv Makedonaca... govnari obični. Sva podrška braći Makedoncima!!
da su makedonci barem malo veca nacija ovi grci bi sutili kao zaliveni. i ovaj put kao i hiljadu puta dokazano da u politici samo gazi onaj ko je veci i jaci. da su bosnjaci imali oruzje i silu nikad ih niko ne bi napao.NIKAD !
@TravunijaSRB salis se naravno ...curane : )
@TravunijaSRB Aha da da, jer je tzv srpska republika bila priznata drzava 1992. godine, a ne Bosna i Hercegovina. Idi dijete guslaj, to vi djikani jedino i znate.
gdje god pravoslavci, tu je belaj zagarantovan
Nije mi jasno zasto niti jedan portal ne objavljuje da je Turska napala Siriju i pocela ofanzivu po Kurdima.
pa i ameri, rusi, izrahell, itd. su to i ranije radili. tu samo normalan narod, odnosno muslimani, ispaštaju
ooo pice seljacko sa pete slike
100.000 Grka protestira protiv naziva neke tamo bivše pokrajine povrijeđeni u nacionalnom ponosu pa im se u zadnje vrijeme iz tog razloga ne podiže nacionalni falus. 100.000 Rumuna protestuje protiv korupcije koja pljačka državu i onemogućuje prosperitet. Siguran sam da bi i Platon i Sokrates postiđeni izbjegli u Rumuniju stideći se primitivnih nagona svojih potomaka.
PODRSKA BRACI MAKEDONCIMA! Vjecna da je Republika Makedonija i Bosna i Hercegovina!
ajdeto sadeto sveto mladeto makedoncete imjebito inataknito grcko mameto namladoto mekedonsketo kurheto
kurcheto
Vidi ovih ublehasa :D Propali kod trosjed, Svabe ih vade, u dugovima do vrata i izidje ih 100.000 radi imena. Ovi su ko mi :D
Tamo gdje vjecno sunce sje tamo je Makedonija narod i zemlja koju volim ja Dok Vardar grli polja zrelog zita ponosna i gorda kao gorska ptica pjesmom je svojom zemlja ta, ocarala srca sva i vino sa izvora njena pijem ja Besmrtna ko srce sto vijekovima bije TUDINSKA ONA NIKAD BILA NIJE Zastava njena nek se vjecno vije Kad su sam kad je sve tuzno ti se sjeti nje MAKEDONIJA ti pruza ljubavi sve Fenomenalni Dado Topic s grupom "Time"I jos boljim gitaristom Bocekom 1973
Kao i u Yugi 80-ih - gdje god ekonomija propada, tu se nacionalizam/fasizam uzdize!
Grci nisu u pravu ni 1%, ali je fascinantno koliko su istrajni, dosledni u svom stavu i principima. Za razliku od Grka, koji "dižu glas" i kada nisu u pravu, na Evropskom tlu postoje i "qurčeviti" Bosanci, koji sami sebi biraju one koji će ih 4 naredne godine nemilosrdno šibati i guzičiti!
Grci su Turci sa govornom manom.
Tamo gdje vjecno sunce sja tamo je Makedonija narod i zemlja koju volim ja.....
Grcka govna, ostavite makedonce na miru.Grcka prema Makedoniji kao Srbija prema BIH.
Grci obicni balkanci.. lazirali podake da bi usli u EU.. fukare koje zele da Prce druge na konto historije .. mi bili nekad neko.. bankrotirali kao clanica EU??? Obicne qite
Solun,stari slavenski, tj. makedonski grad !