Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Socijalizam nije jednako Komunizam ne u Evropi dok kod nas misle i dalje da je to jedno te isto
@SaDrineSelam Jedno vodi ka drugom, a ni jedna jedina EU zemlja nije socijalisticka, sve kapitalci sa socijalnim sistemima na vrhu, sto ti govori koliko je zaista uspjesan sistem kapitalizma...
Prvi fašisti potonuli.Samo još u francuskoj i Njemačkoj da ovi ruski plaćenici potonu pa ima nade.
Dobar vjetar, dosta vise ogranicenih desnicara i nacionalista. Sve granice u svijetu treba ukinut, zemljani su jedan narod.
@Klix zaboravili ste Njemacku.Glasanje je u nedelju. 26-og
@AIPAC sta mislis postici sa laznim priopcenjima?Vidim da nisi poznavatelj desavanja u svijetu,neznas ono sto vidis, obavljeno od razlicitih sajtova da prevedes. Nisam sama, drugi ti daju dokaze; da si nepismen,neobrazovan itd.
Bravo Nizozemci na razumu !👌👏
Osvojiš 5 mandata od ukupno 26 i smatraš se pobjednikom
Isti Ceric😂
MašaAllah!!!! Desnica je šejtanksa posla, koja poziva na nejednakost a to je bila osobina Iblisa kada je rekao "Ja sam bolji od njega (Adema)"... Taj stav je u samom korijenu desničara kao ideje "Nadčovjeka" i "Izabranoh naroda" ili nadrase. Samo su mi nejasni muslimani u Bosni kako mogu podržavati desničare? Kada je desnica u apsolutnoj suprotnosti sa islamom.
@kic Hoćeš reći da ljevica nema "ja sam bolji...", ili šta? Prijatelju, pa u islamu imaš gradaciju ko je vrijedniji. Onaj ko zna više o vjeri od tebe, on je vrijedniji, i eto ti i tu gradacije "ko je bolji". Nemoj biti isključiv u svom tumačenju.
Ne znam samo zasto se antieuropske stranke uopste takmice za europski parlament! Nema logike!
Sljam ljevicarski, komunisti i Judače jos uvijek postavljaju svoje vlade korz tajne protokole. Cilj im je unisitit Evropski duh i te narode. Amerika je vec odavno okrenula ledja bolesnom liberalizmu a ovo u Evropi si zadnji trzaji. Tacno je da mozda ima nekoliko miliona crnih imigranata u Evropi medjutim 99% ih nema drzavlajnjstvo tih zemalja jer ce na kraju svi biti istjerani. Mozda ce na kraju Rusija napravit inavaziju na Evropu i pohapist bjelosvjetsku mafiju a Amerika nece reagovati.
Njihov život njihova briga. Mi bi satima "laprdali" o ljudima i životima ljudi stotine kilometara udaljenima od nas a u stvarnosti ne rjesavamo stvari ispred svoje kuće.
Mrznja prema drugom i drugacijem, rasizam, sovinizam, podjela na superiorne i inferiorne narode ,jednom rijecju FASIZAM, pokazao je svoje lice u 2.svjetskom ratu.I sad bi opet da dobije vlast proljevao krv .Reinkarnacije ovih zlotvora su u danasnjim ekstremnim desnicarima. Ali ANTIFASIZAM je vec jednom pobijedio i opet ce. Mir ,dijalog, razvoj covjecanstva i sloboda za svakog covjeka na ovoj planeti da zivi dostojanstven zivot - to je poruka SOCIJALISTA.
@SimpleRed Ti si glup ko crnacki khurac. Tiranija se krije u socijalzimu. Demokratija zivi samo onoliko koliko to naord prihvaca i cijeni a ti mislis da je ce ti Arap ili crncuga africka postovati tvoju demokratiju. Oni nisu nikad razvili nikakvu civilizaciju da im bijeli covjek nije prosvjetlio um sa svojim izumima. I ti meni pricas kako su svi isti. Isti su za tebe zato sto si glup kao i oni.
@Hakija...Tvoj broj cipela je vjerovatno veci od koeficijenta tvoje inteligencije.Ti si jadan i iskompleksiran i nesiguran i zato ti treba ideologija koja tvrdi da si samo zbog boje svoje koze vredniji od tamnoputih ljudi. Amerika danas, najrazvijenija i najbogatija zemlja na svijetu, je to sve zahvaljujuci amerikancima svih boja i rasa. To sto si bijel ne znaci da si pametan, idiote.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a u subotu, 25. maja, u Latviji, Slovačkoj i na Malti, a u ponedeljak (kad se uspostavi pravna drzava) na Čengić Vili.......
Dodik i Čović na aparatima😂😂😂
Bookir nezna šta da radi od muke
da nije i ovo S P D nasega lagumdzije