Mrznja prema drugom i drugacijem, rasizam, sovinizam, podjela na superiorne i inferiorne narode ,jednom rijecju FASIZAM, pokazao je svoje lice u 2.svjetskom ratu.I sad bi opet da dobije vlast proljevao krv .Reinkarnacije ovih zlotvora su u danasnjim ekstremnim desnicarima. Ali ANTIFASIZAM je vec jednom pobijedio i opet ce. Mir ,dijalog, razvoj covjecanstva i sloboda za svakog covjeka na ovoj planeti da zivi dostojanstven zivot - to je poruka SOCIJALISTA.
@SimpleRed Ti si glup ko crnacki khurac. Tiranija se krije u socijalzimu. Demokratija zivi samo onoliko koliko to naord prihvaca i cijeni a ti mislis da je ce ti Arap ili crncuga africka postovati tvoju demokratiju. Oni nisu nikad razvili nikakvu civilizaciju da im bijeli covjek nije prosvjetlio um sa svojim izumima. I ti meni pricas kako su svi isti. Isti su za tebe zato sto si glup kao i oni.
@Hakija...Tvoj broj cipela je vjerovatno veci od koeficijenta tvoje inteligencije.Ti si jadan i iskompleksiran i nesiguran i zato ti treba ideologija koja tvrdi da si samo zbog boje svoje koze vredniji od tamnoputih ljudi. Amerika danas, najrazvijenija i najbogatija zemlja na svijetu, je to sve zahvaljujuci amerikancima svih boja i rasa. To sto si bijel ne znaci da si pametan, idiote.
Prikaži sve komentare (99)