Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su Nebeski narod !!! Rusi su i od Rusa stariji !!! ne mogu se sjetiti gdje sam još vidio slične budale.... s one strane Driiiine gajtan trava raaaaste
Aljaska je i bila dio Rusije do prije 120 godina... Amerika ju je kupila od ruskog cara... ni jedan pojedinac ne može da proda dio države pa po tome i dalje je dio Rusije...nisam rusofil ali nisam ni amerofil
Cuj nijedan pojedinac ne moze prodati dio drzave ??????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Naravno da moze, cuj car prodao - i ovaj kaze ne moze. Jesi ti svjestan sta je nekad bio car ? Bog. I jos su dobili pare za to. I sad bi to neko ponistio. E bas bih volio to vidjeti. Ako je tako, i Bosna ce traziti dole Herceg - Novi i pola Crnogorskog primorja, jer je to neka budala prodala i trampovala.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
prvo su nastali rusi pa amebe
Nova tvrdnja iz rusije,navodno rusi nastali cak prvi i od majmuna,tako da je sada pobijena svijetska tvrdnja da je covjek nastao od majmuna,zakljucak,majmuni su nastali od rusa.:D
Sad treba nakupovat zemlje na Aljasci,dok je pojeftino!
Svi smo mi Rusi...
samo su rusi srbi :)))
Haj Ruse kose curo imas... Ova stara sevdalinka je dokaz da nam barem kosa vuce rusko-sorabsko porijeklo!
Ma nije to nitko potpisao! Tko je toliko lud da bi isao iz boljeg u losije? To ameri namjerno drkaju ruse da vide sta ce sada da naprave kada ne smiju nista jacem od sebe.
Prvi Evropljani bili Rusi ????!!! Kakve to veze ima kada su prvi LJUDI (a ne evropljani) bili Inutiti, Eskimi, pa je valjda njihovo pravo PRVO a ne ruskih pakšua.... Što se tiće peticija, na stranici https://petitions.whitehouse.gov/petitions se može vidjeti da se trenutno vode kampanje za 121 peticiju, koje zapravo NE OBAVEZUJU nikoga iz vlade na bilo što... ..a odgovor koji se MORA dostaviti bit će.....(šta vi mislite kakav)
Komentare NISAM shvatio ni na koji način a najmanje na OZBILJAN, boli me neka stvar za komentarima, JA komentarišem ono što se u članku navodi....
Nisi ti ni glup,hEnvere!
pa mogu rusi od ukrajinaca otimati od amerikanaca tesko. malo sada treba stati na loptu jer nastavi li se ovako mogao bi 3. svijetski rat izbiti.
Ma ova peticija je cista glupost i nema prolaza ni u snovima. Ali mnogima je smijesno ovo sto se desava zadnjih par godina, a ustvari nije smijesno ni malo. Nikad se ne zna koja ce budala pritisnuti dugme i odosmo svi kolektivno u 100 P.M.
Mnogima se u Evropi sada gaće tresu, a ni ameri nisu ravnodušni.
Baš bi volio da vidim smećara Putina da ide zaštititi Ruske interese kao što je uradio na Krimu neki dan .... Ali nema od tog ništa ovaj put , jer je to sad na teritoriji jedne jake i dobro naoružane zemlje, i svjestan je da može dobit po pič...i . Nisam bas fan Amera i njihove politike , ali opet puno su mi draži od rusa i njihove kurvanjske politike .
Kako ce se pripojiti kad su Rusi Aljasku prodali Amerima.
Fino,davno pare potrosili,pa zato vise ne vazi!
Ruski car je prodao Aljasku Americi i Rusi sada nemaju šta da traže tamo. Ako hoće Aljasku, neka ponude novac da je otkupe nazad od SAD. Ne navijam za Amerikenjce, a još manje za Ruse, ali situacija je takva. Ko je kriv ruskom caru što je mislio da na Aljasci nema ništa vrijedno i da je dobro prošao što ju je prodao. Izvini, oprosti ali pardon. Sam pao sam se ubio.
Zaigrala mečka i u Američkom dvorištu....Amerika 200 godina nije ratovala na svome teritoriju..zar to nije zanimljivo i protiv Mexica ustvari su oteli dio mexičkog teritorija New Mexico...a CIA ima plan napada na Kanadu (prije 15 godina objavljen, pa zataškan kao taktička vježba koju kao u West Pointu simuliraju, prozirno)..... mrzim velike pokvarene svjetske sile, sve su iste... žele svijet sebi potčiniti
Ne pricaj gluposti. Svaka vojska razvija planove za sve moguce scenarije bez obzira koliko smijesni bili. Jugoslavija je imala planove za rat sa svim svojim susjedima, al to ne znaci da su ikoga htjeli napadati.
A nije tu nista zataskavano, tu se radi o standardnoj vojnoj praksi i Kanadjani razvijaju planove za isti scenarij.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada ima oko 11,197 potpisa.
evo upeavo se penje,pridruzuju se srbi po americi ,tako da ce nadmasiti 100.000 ,onda automatski krecu rusi da zastite svoj teritorij.
Nova tvrdnja iz rusije,navodno rusi nastali cak prvi i od majmuna,tako da je sada pobijena svijetska tvrdnja da je covjek nastao od majmuna,zakljucak,majmuni su nastali od rusa.:D
E AJ SAD RUSIJO DA TE VIDIM OCES SMJET DA " BRANIS " SVOJ NAROD NA ALJASCI
Oj Aljasko hladna li si,votka ce te ugrijati!
Joj ova prekrajanja granica, otcjepljenja i pripajanja su više stvarno postala sranja. Za čovjeka tu suštinski nema nikakvog dobra, samo za pojedince.