Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotine hiljada ljudi izgaženo je do smrti u metežima koji su obilježili nekoliko ranijih hodočašća..... WTF??? Članak je debilan, kao i komentari većine ljudi... Samo dokaz koliko smo mi bosanci pametni bez obzira na vjeru i nacionalnost. Baš sam mislio da ne može gore od Avaza....
Stvarno ko bijo da bijo bilo bi pristojno ako nepoznajes kulturu i obicaje naroda koji nepripadaju tvojoj da se prema istim ponasas korektno ako moze , a pokazati ko si ovo ti nije pravo mjesto ko bijo da bijo.Ako si katolicke vjeroispovjesti ,mozda pravoslavne ili muslimaske il pak neke druge daj vjeruj u to uzmi svoju Bibliju ik Kuran procitaj saznaj nesto bice ti jasnije i neces vrijedjati ljude oko sebe koji su suprotne vjeroispovjesti .Hvala . PS. Admin kao i obicno cuti .Zahvaljujem
Hehehe, bas su sega ovi isl. hodocasnici! Najvise mi je sega kad se organizuju onako kao goveda i naprave \"ljudski\" stampedo pa se izgaze i poubijaju. Da crknes od smijeha! Sta kazu, dosli da gadjaju kamenom sejtana, hehheheheehehehehe......Dobri su pravo, majke mi,..............ne stvarno.....:-))))
problem je u tome sto mnogi tzv.smrdi nemaju ni danas pojma o pisanju biblije a kamoli sto drugo jer vecina im oceva bili komunisti i ateisti pa nisu mogli ni nauciti molitvam,a danas se prave veliki vjernici .ita stvar kad bi opisali krsni hod ..po poljima ili oko crvke noseci slike ko biva svetaca ,dimeci pri tom fenjerom sa travama .
Vidim da nam se javljaju i krscanska braca..sta od njih i za ocekivat..nit\' vjere,nit\' postovanja,nit\' bilo cega..od takvih zavraka me nista i ne cudi.. Pa vise mi muslimani vjerujemo u Isusa.a.s. nego oni..dok se oni zabavljaju praveci zajebancije na Njegovom liku mi idemo i palimo ambasade tih drzava.. Evo sada su opet tu...debili nikad da nas zaobidju..bolje bi im bilo da zakolju kurban i podijele sirotinji a ne samo sebi grabe ili idite izbusite kakvo polje nafte pa drugom dajte a ne samo da kradete..to vam je i Isus.a.s. porucio.. I na kraju..prvo naucite o svojoj vjeri kako da je praktikujete pa onda nesto mozete i o Islamu reci....pogani jedni.
A iz aviona se vidi da je text pisao nekakav do za vrat usrani i upišani dušmanin islama.
Sam naslov je tako ruzno izvucen iz konteksta da nemozes ocekivati ljepse komentare. A tekst je tako napisan da u njemu nema nimalo duha i ljepote islma.
Kad covjek, koji ne vidi dalje od nosa, dobije prostor da izrazi misljenje, dobijes ovakve komentare. Rituali i simbolika hadza su, po meni, brilijantni.
NO Sekirli STAY HAIRLY u SVoM SEJTANluku.
OVE SVE JOS DUPLO TOLIKO TREBA DOVEST U BOSNU I DAT IM PUSKE MJESTO BICA DA GANJA OVE BOSNJANE SEJTAN DO SEJTANA ..
Kada citam vijesti sa vaseg portala, najzanimljivije mi je na kraju vidjeti da li je omoguceno ostavljanje komentara citalaca... Vecinom se slazem sa vasom odlukom, ali ovo je sramota... Da barem u clanku postoji sadrzaj koji lijepo objasnjava sve navedeno u ovoj vijesti tako da ne bi doslo do nesuglasica. U suprotnom, nalazimo dosta glupih i nepismenih sadrzaja... Ovo je samo jedan od clanaka gdje iznosite pogled na vasu kulturu i postovanje prema vjernicima. U ime svih muslimana vas molim da se uozbiljite.
Kako tendeciozno i sa mržnjom napisan članak. Pogrešno ispisane ključne i objašnjene riječi: \"Kuran\", \"Kaabi, strukturi u obliku kocke koja je postavljena u Crni kamen, najsvetiji relikt islama\". Pogrešno iskazano značenje rituala \"Kamenovanje šejtana\". Na Feni ovih vijesti nisam vidio, ali zaista sve ukazuje na maržnju prema Islamu i Muslimanima.... Sarajevo-X = Islamofobna ateističko-komunističko šovinistička mraka. Nije čudo što ovi gore ovako pljuju, a na kraju oni dole odu pa i džamiju zapale.
Admin bi prije pojo govno nego izbriso ove debilske provokacije, i jos dopustio komentare na ovaj post a zna da ce stoka nekulturna provocirat, i vrijedjat. Svaka cast admine.
kad je hadz kamenuju sejtana, a cim hadz prodje kamenuju jedni druge!
primitivnog li obicaja!