Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kofol Amerika najbolja drzava na svijetu, bolan sigurniji smo mi u Bosni 100 puta nego sto su gradjani SAD-a, nikad ne znas hocel ti ko prici i upucati te.
@ahmed696 houston je veci od dvije BIH, tako sta ti mozes ocekivati. Oni u zemlji imaju 320 moliona legalnih i 50 mili9na ilegalnih gradjana.
@ahmed696 Sta ti usporedjivas drzavu od 330 miliona stanovnika sa drzavom od 3.5 miliona, onaj sto zivi u Wisconsinu na sranje u Texasu reagira kao sto ti ragiras na sranje u Rusiji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Just a normal day in America.
U prosjeku sedmicno u Chikagu i okolici strada 150 ljudi.
Living the American dream.
Pobijte se kod svoje kuće i potrošite taj arsenal sto imate. Ostavite ostali svjet na miru.
izgleda ratno stanje u ameriki
Houston we have a problem.
Ova amerika je toliko naoružana i blentava da im ne treba vojska za odbranu. Valjda zato i šalju svoje vojnike po cijelom svijetu. Civili će se sami braniti.
pa kad ti manje papira treba da kupis poluautomatsku pusku nego da se uclanis u biblioteku
Problem Amerike je sto sve okarakterise kao terorizam, ovakvi su slucajevi svakodnevnica u Americi a i u ostatku svijeta, poslije pravi teroristicki napada sad ce sve da okarakterisu kao terorizam. Drzava sa 327 miliona stanovnika naspram 515 miliona stanovnika EU a povrsinski vise nego duplo veca ni malo nije iznenadjujuce sto se sve to desava. Americki mediji su poznati po preuvelicavanju, od laznih NLO-a pa nadalje, dok europski gledaju da sto vise zataskaju.
around blacks never relax
sve vam je to od neo-kapitalizma i onog "working hard", "giving 110% - must work 70 hours week", "must bring bread at the table", a vamo židovi preko banaka uzimaju procente bez da mrdaju prstom. I ljudi puknu.
Tako je kada ih pošalju u Koreju, Vijetnam, Afganistan, Irak ili Libiju i kažu da tu brane Ameriku i oni stvarno ginu kao muhe vjerujući u to.
Ispran mozak propagandom a Bgm i igrice,filmovi doprinose 🤪🤪🤪🤪 a ameri su pravo pametan narod inace 🤦🤦🤦🤦
Gdje da budu sigurni kad svako nosi oruzje ko novcanik u dzepu. Vece su leglo terorista nego mnoge drzave.
Muškarac s puškom ubio... muškarac puškom ubio... !? Šta li je sad ispravno?