Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo kolumbo,pises na twitteru koji je ukinut u Rusiji 😂
I ulog Ukrajina ,što ne Kalifornija
Lukasenko ili Ramazanov prate to no sikiriki
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Musk izazvao Putina na dvoboj, ulog Ukrajina?! Kakve budalastine ja citam? Narode, da li nas ovi smatraju maloljetnicima kada pisu ovakve informacije?
Zašto su pametni ljudi toliko glupi?
nemojte se zezat s njim...lik izveze satelite u svemir a uveze izvanzemaljce...
SPREMAN ZA DRON
Ko bi dobio...Covjek dzudista i pri tome jos i kgb agent..a ovaj, polustreber, spava na ohrndanom kaucu jer je skrt da kupi nov,rodilo mu se dijete juce, danas ga zena ostavila a sutra vec zavrsila u lezbejskoj vezi...ogadio joj muski rod.
zbog ovakvih bolesnika i jest ovako i ratuje se tudjim sinovima,zato sto ovaj bogati monstrum nije nista bolji od putina obojica misle da mogu biti vlasnici tudjih zivota,ovakvi bolesnici kao ovaj i putin moraju ubrzo biti u ustanovama gdje im se moze pomoci da jednom vide da oni ne mogu biti vlasnici ni svoje zene i djece a kamoli planete ili bilo kojeg njenog dijela
po cemu mislis da je Musk monstrum? i sto mislis da misli da je vlasnik tudji zivota.. covjek naprotiv tumaci kako bi svoj zivot zrtovao da se resi rat.. mislim da nisi slontao..
i ti si Musa kriv sta si trebao izmanipulirati Svijeta da,bi dostigao to bogastvo .milioneri moj klasni neprijatelj zauvijek .
Ne volim Putina, al' Bgm bi te čovjek otres'o k'o toplomjer...
..... daj u zalog svoje kuće i djecu ! MRŠ !!! NIJE OVO IGRICA !!!!
A ko si ti debilu da kao ulog daješ Ukrajinu?
Ako pročita Klix.....?
Elon Musk ..moj favorit
Kladim se na Muska
Jebote kakav je ovo naslov ku yugioh lol
kad si tako hrabar pozovi dodika.ta ti je.dodik bi te mazno za ručak😁
Elone, motaj smotaj 🫠