Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije BH nego Jugoslovenska kompanija ako je napravljen 1987
Znaci nije beogradski kalemegdan nego turski
Al kad napišete iz Bosne i Hercegovine...Reko juče proizveden iebo majku...a ono 1987god. bolan... Jugoslavija.Znači mogao je biti uvezen u Ukrajinu iz bilo koje bivše SFRJ republike.
Samo nek ide roba.
rade nasi u vogosci,jaran mi nosa granate svaki dan,poso
Da pogodim, sada u hali gdje je proziveden ovaj projektil, Amko komerc ili neki slican komerc ima skladiste tekstila?
Jarane devastiraju ih hrabri Ukri.Samo ceraj bandu agresorsku.
sta ima veze, koji je to bio rat bez ruskog, Kalasa ima u svakom ratu
Može li se makar jedna donirati?
pa dobro treba pogledat onaj film Wardogs. tu se vidi bas kako to hoda.
Ja sam kao klinac video granate velikog kalibra sa čahurom kao za metak, samo naravno većom 100 puta... Šta je ovo sad moderno naoružanje...
Takvu mi je '93 poslao T-84 direktno na rov sa 3km udaljenosti. Ostao samo rep. Kada seispali ovaj zadnji prsten otpadne i krilca se oslobode i rasklope, leti ko strijela.
Nek rokne što više Vlaha iz Sibira.
Sto vise ovakvih granata i minobacaca u Ukrajini to vise lezecih ruscica. Nisu bolje ni zasluzili. Kamo srece da su i svi oni, koji su za bradonje ubijali po BiH, takodjer poginuli. Ovo je samo dio racuna koji dolazi na naplatu, a prodajom se i nesto zaradi. Zato proizvodne kapacitete usmjeriti samo za Ukrajinu.
pa i nemaju kalup da ukucaju noviju godinu proizvodnje
Šalje im cijeli zapad,pa sto nebi i mi?
Jel to RS prodaje municiju Ukrajini?
Kasapimo ruse