Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu vi ste gotovi odavno. A mi odosmo kod Seje na roštilj. Mi imao gdje bježat
Vi ste davno povaljeni, samo vam jos nisu rekli
Ja se recimo sjecam kad je Silajdzic govorio u toku rata da ce zbog nas biti III. svjetski rat. Rat se zavrsio, Haris se opario i ozenio - pao u meditaciju sa Selmom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osladile se donacije ocigledno... Cim su Ameri zavrnuli pipu, odmah kuknjava glumca
sad ce eu i ameri da sazovu neki dejton za ukrainu potpisuj 20-30% otpalo i imat će federaciju ukraine i republiku rusku
Nek potpišu Dejton i gotovo. Kada smo mi mogli, mogu i oni. Possrat istok Ukrajine, svakako je tamo sve propalo ko žeton.
pa dobro zeleta su postavili da napravi upravo ovo sto se desava, a i ono sto slijedi. cijelo vrijeme on potencira svjetski rat.
E onda gledaj u koju ces rupu mišu
aman zaman covjece ratujes tek godinu i po, cekaj jos toliko pa se onda javi
Nije ti dobro sine moj,ljubi ruke Putinu.
Masoni i cionisti su izračunali, optimalan broj stanovnika planete zemlje je 3 milijarde. Sve preko toga treba pobiti ratovima, farmacijom, koronom, gej populacijom itd. Muškarce i žene na razne naćine sterilisati, da nema povečanja populacije. Da je ovo zavjera, neko kaže, al u CUKUR.
roboti preuzimaju i ljudli postaju veliki visak i trosak
Gove us more money. Give us everything
Bjezi bitango
Ajde ajde heroji...mozete vi to...kako palestinci mogu bez ikoga 😉😘
Nekada: Najplodnija zemlja u Evropi, drzava od 45 miliona, velicine Francuske ali puna korupcije i siromastva. Sada: sve zagadjeno i okrnjeno sa jos gorom korupcijom i sirotinjom. Zelenski od komicara do tragikomicara. Bojim se da je ovo jedina istina.
prije rata bili najkorumpiranija drzava svijeta, zamisli kad su se donacije slile lele
sta je novca uslo i sta se ljudi obogatili u Ukrajini u zadnje dvije godine
Treći svjetski je svakako neminovan na trenutnu svjetsku situaciju. Ne vidim zapravo način kako bi se sve ovo po svijetu sad moglo smiriti.
Jarugo, vi ste satrani vec odavno samo vam niko nije javio 🤣
Kolko u komentarima ima rusofila je#o te ??
I vas je bolio k...c sto je nama tako bilo jos ste slali dobrovoljce ovamo
Nije ista vlada budalo tad je tad sad je sad