Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko kaze da je federacija jednako razvijena kao hrvatska ili srbija? hrvatska bjezi jedno 6-7 a srbija mozda 2-3 godine!!! i sve dok je ljudi u BIH koji rade protiv drzave ostat ce ovako... ustvari jos ce se pogorsati situacija. interesuje me zasto si poredio samo federaciju a ne BIH?? nije valjda da mislis da je u rs\'u ekonomska situacija bolja!!!
Ko ce nego PAKISTAN..prije 20\\\\\\\'tak godina su bili jednako razivjeni kao INIDJA a sada su u odnsosu na INDIJU treci svjet.. Nesto slicno sto ce se dogoditi sa FEDERACIJOM u odnosu na SRBIJU I HRVATSKU.. Sada pokusafvaju na bilo koji nacin da destabiliziraju INDIJU a ne kontaju da samo sebi prave jos gore. Vjerovatno NAJZAOSTALIJAN ZEMLJA TRENUTNO U SVJETU a izgleda da ce biti jos vise. I NAJVECI PRIJATELJ FEDERACIJE. Jebem ti nas..