Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebala im al kaida mater fašističku, kad već nemogu bez nje i terorizma. jednaki su, ustvari oni su i izmislili ladena, koji je divan u kombinaciji sa kraljicom. možete li zamisliti pornić u kojem glavne uloge imaju laden i kraljica. cool
Vedo je legenda. Ja s njim jebem mamicu svakom ko ima debilen stavove kao ovi sto bi da guze.
Vedo ti si paglu ko racku..ne vidis dalje od svog nosa..zalosno je sto si jos u zivotu..kako se sa tobom moze manipulisati..takve USA voli.. Ma boli te kita..stavi sesir ionako ti glava nicemu i ne sluzi..
vedo, pojma ti nemas...
Sigurno si Bosnjak i to malo veci dok tako idiotski i zatucano pises.Terorizmu treba jebati majku kroz majku.I tebe isto sa njim.
Prvo su mogli da rijese slucaj prijasnjeg napada..uuups..nisu mogli kad su ga oni i napravili.. Kome vise mazete oci o Al Qaidi o Osami o teroristima kad je sve to pod palicom CIA,MOSSADA i ostalih modernih robovlasnika.. Inace Osama je u posjeti svom bratu u Bostonu..sutra planira posjetu New Yorku da polozi cvijece i prouci Fatihu na mjestu najveceg zlocina u historiji covjecanstva..zlocina zbog kojeg su milioni ljudi platili zivotima,bjedom..i dan danas ga placaju..kako ono kazu \"tudje je prokleto\".. Vazno je da se za vrijeme Busheve ere Amerika popljackala i uzduz i poprijeko a niko nije u zatvoru..dobar neki predsjednik haman..;) U utorak Osama i Obama idu na Floridu na zasluzeni godisnji odmor..;)