Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije njanjanja nema kajanja :)
Ma šteta brate, lijepa curica, ovdje mogla postati oličenje ispijanja kafe po dva sata u sred bijela dana ;) Ozbiljno, žao mi je ovih koji nisu punoljetni.
iz BEČA u Siriju jbt, ajde da je iz Kalesije pobjegla, razumio bi insan
Velika sansa da je ova prica laz. Kud bas da se potrefi da cure od 15 i 16 godina pobjegnu u Siriju i da bas u Bosni uhapse 15 tj 16 koji su povezani sa Sirijom a inace tvrde da je 150 Bosanaca u Siriji. Otkud to 15 u svim vijestima o ISIS??? Google "Bljesak.info operacija Damask" ili "operacija damask".
I u ovoj prici Samra hoce da se vrati a Sabina da ostane kojoj je 15 godina. Googlaj "15-year-old Yusra Hussien ISIS" ili "ISIS 15 Hyderabad youngsters". Kako VAS LAZU i obmanjuju.Ovo su sve fabrikovane vijesti i lazi.
Eksperti upozoravaju da je bijeg od pripadnika IDIL-a nemoguć, iako je jedna Sirijka nedavno pobjegla u Tursku.
Opet oni Bosanka... ccc Nije ona Bosanka ona je Austrijanka.
kasno marko na kosovo stiže.
hoću kući, hoću kućiiiii... jooooojjj
Jeste, samo ne znam kako ce sad idilovci reagovati kad saznaju da zeli kuci. Nisu trebali ovo objavljivati.
Ovo je PROPAGANDA za tvoje usi,zato i objavljuju.
E pa mislim da je sad kasno treba rasmisliti prije nego sto se uradi nesto sad suti i borise
dijete je ovo, kako kasno ba
Gin, da ima idiota u dijaspori, ne sumnjam nimalo. Ali da su svi idioti, to je glupost sa tvoje strane. Najbolji ambasodri BiH su u dijaspori, koji rade u visokim pozicijama i svake godine milijarde maraka ostave u BiH. Ako cemo tako, gledaj gdje je BiH, ko je onda tu idiot? Sljam ste vi, pametujete a nista ne radite. Bitno da ste nekome rekli sto mu je heineken na stolu kad je ramazan a sami pijete za Bajram, dvolicnost.
MALOLJETNOJ DJECI TREBA POMOCI KOJA SU ZAVEDENA
Sta kazu, dezinformacija bila da je poginula a eto sad bi trebali da povjerujeno da i ovo nije..
Sad bi živila na trošak austrijskih poreznik obveznika. Koje sraće.
mozda i penziju dobije
Meni je ovih curica zao. Dovesti nazad kuci (ipak je rijec o djeci), vratiti na skolovanje, uz obaveznu rehabilitaciju, i tokom cijelog zivota da ih prate psihijatri. I opaska - jedino su bosanski mediji prenijeli da je rijec o bosankama. Svi ostali - dailymail, telegraph.co.uk itd. su prenijeli da je rijec o austrijskim tinejdzerkama ciji su roditelji izbjegli iz Bosne. Austrijke, nisu nase...
Franzk, nije ni tebi lako. Slucaj me interesuje, pa sam pratio ne samo nase medije, vec i strane. I svi strani mediji su lijepo naveli "austrian teens", i osim nasih, niko nije naveo da je rijec o "bosnian girls". I to je cinjenica. Kao sto je cinjenica da one govore o "prljavom Becu", kao sto je cinjenica da je jedna od njih izjavila da njen muz govori njemacki itd itd. Procitas ponesto, franzk. Jer da procitas, vidio bi da nigdje nisam napisao da je bilo ko glup, niti da bilo gdje pljujem po Austrijancima. Imamo i mi idiota poput Bosnica i njemu slicnih, ali nijedna jos nasa budala ispod 18 nije otisla da se bori sa ratnim zlocincima, sto Gin rece. Bar koliko ja znam. Sto se tice izliva ljubavi, ima ih prema Dzeki, Barbarezu, Dzumhuru, Danisu Tanovicu, Teletoviću i drugim nasim ljudima. I tjesim sebe? Zbog? Zao mi ih je, ali sa njima nemam nista. Cisto me zanima kako ce se ovo zavrsiti, i to je sve. I de procitaj poneku knjigu. Mozda steknes osnovni nivo kulture i postovanja prema drugom.
Raja ba PRAVE OD VAS BUDALE sa ovim vijestima. I Malali u Afghanistanu je bilo 15 godina kada su je "napali". Otkud toliko cura od 15 godina na vijestima?
Jehbo Zemlju, koja Bosne nema
Googlajte ISIS i broj 15 pa ce te da vidite da je ovo sve laz. Svaka prica o ISIS usput ima i broj 15,postoji kamara prica o 15 godina curama sto su se pridruzile ISIS,pa onda 150 otetih zena,pa prodaja zena za 15 dolara,pa onda 150 miliona dolara avion sto bombarduju pa F-15 sto bombarduje ISIS,pa onda 15000 pripadnika ISIS u Siriji,pa onda americka vlada trenira 15000 Sirijaca,pa 15000 Americkih vojnika sto ce se boriti,pa 150000 Kurda sto su pod opsadom,pa 150000 barela nafte sto ISIS izvozi u Turku,pa 1500 unistenih umjetnina od ISISa.pa onda 15% Francuza podrzava ISIS,pa 1.5 million Muslimana u Americi moguce da su ISIS,pa 1.5 izbjeglica u Turskoj,pa 1.5 milion Krscana u Iraku,pa 1.5 milion stanovnika Mosula pod opsadom...pa onda 150 Bosanaca sto se bori u Siriji ,pa onda 15 uhapsenih u operaciji Damask (iako je 16 uhapsenih). Ovo je sve laz i propaganda,asociraju broj 15 sa IS (zar ne lici jedno na drugo) a dolazi godina 2015.
Kako ti bolan ne dosadi braniti ove bolesnike?
Hajvanu ovo su sve fabrikoane vijesti. Ti vjerujes sve sto ti serviraju na vijestima bez ikakvog dokaza.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jebi se sada kurvetino glupa