Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je misteriozna da je Klix za njih doznao.
„SAD i evropske zemlje nisu podupirale Bošnjake i da je Alija Izetbegović zbog političke prisile i nejednakih ratnih uvjeta morao prihvatiti potpisivanje Dejtonskog sporazuma. „ Isto stanje i danas,al u razliku da smo većinom pametni došli i paučinu sa očiju skinuli u vidu laznog bratstva i jedinstva
Treba reći da su Pakistan i Iran pomagali odbranu BiH dok je Turska pomagala porodicu Izetbegović
Misterioznu vam tetku svima
Nacionalne vojske vise i ne postoje. Narod nece da gine ni za cije interese. Ovo su privatni obracuni iza scene.
8 Helikoptera armije BiH stoji u turskoj već 20 godina i tako ko zna šta još imamo samo što ne treba da se isporučuje BiH osim u slučaju nedaj Bože jer bi i to dva od tri imala pristup i ko zna gdje bi završilo možda u rukama onih koji žele uništiti BiH.
Američke, feancuske, britanske i ruske privatne vojske su OK i nije problem njihovo kršćanstvo, ali ova turska firma jeste, jer kao žele biti na strani muslimana kojima se čini nepravda i koje ubijaju ovi gore spomenuti.
Ratuju ovi i protiv muslimana u Siriji, Libiji, Somaliji…. Ne sikiraj se!
gooZere@ Deklaracija?? Ti ni lektiru nisi pročitao!🤣. A šta je SANU i agresija na Bosnu, šta je vam je cilj i danas ? Da nas raselite, uništite, zemlju otmete ! Počni ti sa Orlovi rano lete ...
Sve velike sile imaju i svoje privatne armije koje djeluju u ime države van njenih granica. Od Academi (Blackwater USA), DynCorp (USA), Wagner (Rusija), G4S (UK), DCI (Francuska), Sadat (Turska) itd. Ništa novo u svijetu privatnih bezbijednosnih snaga.
Ustvari Američka privatna vojska koja če djelovati kao islamistička onda kada Amerima treba!!!!!!
Vjera i oružje mogu ići zajedno samo kod ljudi sa koeficijentom inteligencije ispod 50!!!
👍👍👍
ma kakav Žil Vern, ovo je fantastika. Nažalost, nimalo smiješno već ciljano placirano.
Logo ko argeta
Nas i turaka 90 miliona
Braća naša ,zlu ne trebali.
U slučaju agresije mogli bi samo dići šape jer daleko je Turska a u prošlom ratu niti su učestovali niti priznaju stradanje Bošnjaka tj genocid.
8 Helikoptera armije BiH stoji u turskoj već 20 godina i tako ko zna šta još imamo samo što ne treba da se isporučuje BiH osim u slučaju nedaj Bože jer bi i to dva od tri imala pristup i ko zna gdje bi završilo možda u rukama onih koji žele uništiti BiH.
Klasična obavještajna priča susjeda. Ovom narodu ne treba nikakav sadat ili wagner ili nešto treće jer je on sam VALTER. Možete se napušiti k....
Članak je klasična obavještajna podvala Možete i prepoznati jezik obavještajca “kaos”
dolina vukova......
Ideja: nezavisna republika Raška/Sandžak ?
Greška.