Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKO KO UBIJE VIŠE OD PET HILJADA DJECE, NEMA MORALNO PRAVO DA KAŽE BILO ŠTA. TREBAO BI SE NAĆI NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI I ODGOVARA ZA GENOCID.
Bravo za komentar.
disgusting idiots💩
Ko više vjeruje u priču Hamas lud je. Ubijate sve redom čak i djecu ubijate. U Gazi uništena treća crkva od najstarijih u svijetu od strane Jevreja. Muslimani vladali 1500 godina i nije bila taknuta. Ko je ovdje terorista ?
dal je ovo krme gori od onoh koji ih podrzavaju
Ratni zlocinac
Monstrumi šta vam je! Dokle više! Srušili ste bolnice, sada ubijate izbjeglice po školama, treća škola od jutros!
Fasisto ti sprovodis silu i ubijas civile žene, djecu i bebe Palestine .
Cionistima je poraz neminovan OD RIJEKE DO MORA PALESTINA SLOBODNA BITI MORA~~~~~~aa
Sve se vraca sve se placa.
Ne možete vi Hamasu ništa. Tamane vas ko muhe, ali zato kao odmazdu ubijate djecu, žene, bolesne i nesposobne. Do sada ubijeno preko 11 000 ljudi od kojih je više od 4000 djece. Ubrzo ćete vi podvijenog repa izaći iz Gaze, jedino je žalosno što to mnoga palestinskadjeca i žene neće dočekati.
A kad su Vam rekli da ce osloboditi sve u roku od sat samo da ne gadjate civile, to ste odhebali
Otici ces ti izgleda u pi pi pi, 300 francuskih advokata je podnijelo tuzbu protiv izraela, u belgiji takodjer samo ne znam broj, vidjecemo sta ce se izroditi Dace Allah izlaz iz svega, pravedan ne zaboravite, jer On nije nepravedan
Ubice djece i civila, rušitelji bolnica i škola, imaju za cilj biološki uništiti Palestince. To se zove genocid.
Vidi pravog Svabe, a zauzeo semitsku zemlju
Pseto
Hamas je jedina oslobodilačka Palestinska sila.
Ovaj ministar je terorista
Isti ste vi kao i hamas
Jesmo. Jer ni mi kao ni oni ne bombardujemo bolnice, ne ubijamo djecu, ne palimo kuće, Itd. Borimo se isključivo protiv vojnika. A, da pardon ti vjeruješ laži da je Hamas pobio omladinu na Nova festivalu, e pa onda se updateuj, izraelski izvori potvrdili da nije Hamas. Poklanjam ti linkić https://youtu.be/b_lvlV-E0PU?si=uHC_b2AR7K45WbT0