Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se ufurao u nekog bitnog a svaki treći stanovnilk mu penzioner
Rugala se sova sjenici; BiH prijeti demografski slom: ‘Kroz 50 godina ćete imati tek milion i 500 hiljada stanovnika‘ Bosna i Hercegovina od posljednjeg popisa 2013. u prosjeku godišnje gubi oko 25 hiljada stanovnika koji odlaze živjeti i raditi u inostranstvu"
Kod nas su sve sehidi i gazije jel tako real Madrid faco hatic patak i huda su bosanski jaha i apokalipse
Izjava koliko toliko ima smisla,mora da je danas bolju ribu šmrknuo
*robu
Kad predsjednici „patuljci“bistre svjetsku politiku,osim srbije sve „naše“drzavice imaju manje stanovnika od berlina,kome je tvoje misljenje bitno?
Ej, jest. Sve ti znades kao radio Mileva.
On je i presjednik i za preko milijun drzavljana BiH koji imaju hrvatsko drzavljanstvo,a koji su prilikom dobivanja domovnice potpisali da ce postivati Ustav Republike Hrvatske.. Zato,ne palamuditi preko i svog presjednika.
Ko ti si da išta komentarišeš, lezi dole, klocu glupi!
Oni su u NATO paktu i sam tim su uvuceni. Nije ih Plenki uvukao u to. Osim ako ovaj ne zaziva pridruzivanje Rusiji, Bjelorusiji, Srbiji i njihovom savezu. Providan, pogotovu ako se iko imalo pozabavi njegovim "pametovanjem". Uz to objavi neki hadezeovac da je ovaj trazio za svog covjeka - ruskog saradnika da ga se izuzme iz sankcija. Sta reci dalje.
Nemoj ti matere ti nista govoriti... Idi igraj se monopola
Ti bi vjerovatno volio,pa makar malo,da se i ruska zaviori,zar ne.
Haj da I ti kažeš nešto pametno napokon
Ti si segment ulične žvake i kabaša
Zna on to sve dobro, inace jedan od bolji generala - zovu ga Paosatenka
Šmrk kad nešto izjavi odma se svi zabrinu
Ispade mu grumen iz nosa u OPAtiji
Zoki zvuči ko većina klix komentatora, vidi samo ono šta je očito. Dobra je vijest što i vi imate šansu da postanete predcjednici hrvatske.
Čimbenik iz vrlo važne balkanske banane kao i obično nije propustio priliku za komentar.
@gooUser1708591462 Kako kome, pa čimbeniku i banani, čak i izgleda kao banana.