Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bosanci kliknuli jer smo kontali da se odnosi na nas...
i onda se pitamo kako je s400 stigao do srbije preko nato teritorija. nakon ovoga ne bi bilo iznenadjenje ni da imaju iskandere i kalibre
Kad se švabe šišaju na vojnički,francuzi se useru u gaće od straha!!
Moj predsjednik je Merkel, Bakira i ostalu bagru ne priznajem
Stay ocekivati od covjeka koga je napastvovala nastavnica sa 15 g, koju je kao punoljetan ozenio i ostao sa njom cijeli zivot. To su sve frikovi.
Macro popušio
Francuska je uvijek bila protiv Bosne, Austrija još u većoj mjeri.
Cuj normalna... njemacka od 46’ u vecim govnima kuci nije bila. ( politicki gledajuci).
pa jes, tetka sta mu je eto ?
sve su ovo krive evropske banke koje hoce da zavladaju svijetom,ali im je amerika pokazala da nije njihova kolonija,a makron i njemu slicni su samo njihove dvorske lude ili kucni ljubimci koji laju kad ih oni malo zategnu lancem i ovakvi kao on pripremaju neko zlo vecih razmjera
Samo Tito i Merkel! Sve ostalo je smeće
Frajer je rekao sta misli i on i ostali. Ali daleko je to od istine.
Angela je glas razuma i objektivnosti neke
Dobro ga je babi zavuko, to mu je specijalnost.
Osnovna uloga NATOa je da ima Njemačku pod kontrolom kao članicu, i ima Rusiju kao imaginarnog neprijatelja.
Pametna zena, a ovaj mali isfrustrirani babojebac, dobio je odobravanje za ovaj svoj govor, jedino od Ruskih politicara, koji su bili odusevljeni i rekli da mu je svaka rijec , zlatna!?!
@SimpleRed Imaju i Rusi i Francuzi dosta zajedničkog.Imali su raskošna carstva i jedni i drugi.I jedni i drugi svojim carevima/kraljevima odrubili glave.Pa ni Hile kada je preuzimao vlast to nije svom kajzeru učinio.A francuskom su uvijek vladali neki mali kompleksaši.Vele onaj Napoleon nije bio veći od metar i šezdesetak.
Makaron ima malu kitu i to ga jebe