Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svim državama cilj da unište svoje
Ma sve je to divno i krasno, samo pritisni malo BiH i njezine drzavnike da nam isplacuju obestecenja bez kasnjenja da se mogu rezije, kirija, hrana zavrsiti. Rate kredita stopirati. Jer u kontra slucaju kao sto je kod nas sad, prije cemo umrijeti od brige i neimastinje nego od virusa.
Jel Merkelica primila vakcinu?
Dojcland ide u lockdown a kosmijska zemlja Danska se otvara poslije Usksra. Kakva razlika vodjenja Corona politike. Bravo za dance.
Ko nije gadljiv?
Kod ja najjaci treci val, zarazenih bruka, umrlih oko 6.300, sve ostale bolesti nas napadaju, bezparica, nezaposlenost, mjere NIKAKVE, a nasa vlada.....boli njih za nas kao za lanjskim snijegom. Pustili su nas SVIJESNO da se koprcamo, pa ko prezivi pricat ce. U Njemackoj bolje zive najsiromasniji nego 90% ljudi u BiH. A ima kretena koji kritikuju Merkelovu...Ccccc, da je nama nekoga ko je deseti dio kao Merkelova.
cuj incidencija 129...glupi klix novinarcici ... ne kopirajte . provjerite
Tako glupi komentari koji se ostavljaju za Merkelovu kada citam ne mogu vjerovati. Da li vi koji ste sa ovog podrucja, imate imate mozga i znate li gdje mi zivimo, kako zivimo, kakva je nasa vlast, kako se nasa vlast odnosi prema svojim ljudima, pa pisete takve nebuloze o njoj. Ona bolje pazi na te “mrke migrante” nego nasi politicari na svoj narod. Uporedite standard u Njemackoj i kod nas. Zena je u pravu. Nasu vladu ne zanimaju gradjani.
tragikomicno
Razlika u glavama 500 godina, razlika u ekonomiji isto toliko. Balkan je jos u 16 vijeku. Ali bice to bolje akobogda insallah jednog lijepog dana.
Dok se cilj ne ostvari nema povratka normalnom zivotu,pijuni ce sve ispuniti sto kralj-evi traze...
ova zena je psihicki oboljela , iz dana u dan to sve vise pokazzuje
Odvadi malo tetka!
Predvodnik kraja svijeta kao i mnogo puta do sada Njemačka
Tetka se bas zanijela. Nece vidjet drugi mandat kako izgleda.
Uranio poranio, zoru prevario. Ona je prije 2 godine nagovjestila da joj je ovo zadnji mandat. Ili sto bi rekli Dobro jutro Kolumbo....Kasnis djecace, kasnis...
Ne provaljuj se. Ovo je njen treći mandat i više nema pravo na kandidaturu. U septembru njemačka dobiva novog kancelara.
Priličan fijasko u organizaciji vakcinisanja.Govorili si da će se sedmično vakcinisati milioni građana a oni još nisu uspjeli vakcinisati ni onu kritičnu skupinu.Pored toga što nema ni tamo dovoljno vakcina nešto u lancu organizacije ne štima.Tamo su još daleko da možeš kao punoljetna osoba jednostavno da se najaviš i odeš po vakcinu.Izrael i Srbija su tu svjetski prvaci.
Primi vakcinu tetka, da se i mi odmah bodemo. Do tad - ne pametuj!
Zivjela sam u Ulmu 2 godine i slobodno mogu reci da je to sistem zdravstva za sebe. Najbolje razvijena industrija i zdravstveni sistem. Bravo Angela, vracam ti se uskoro ❤🇩🇪❤
Cim treba koristi srce emoji znas da je suhveli
Pa idi u Ulm/Ulmu ko ti brani