Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na klixu ih ima mali milion
najveci neprijatelji muslimana...su muslimani....
Islamofobija prema Bošnjacima prisutna je još od 1992 kada nam nije skinut embargo na uvoz oružja kako bi mogli da se branimo a potvrdjena je 1995 kada smo brutalnom prijetnjom zaustavljeni u operaciji oslobađanja Banja Luke, jer Zapad nije dozvolio formiranje dominantno muslimanske države u srcu Evrope. I bit će sve gore i gore...
Zna i svaka vjera ima svoju ..fobiju. Rjesenje je da popovi..hodze zajedno zavrsavaju isti fakultet vjeronauke uz par razlicitih predmeta na zavrsnoj godini. Plase narod zbog slabe naobrazbe!!!
Sve istina pretrpjeli smo genocid od Merike i NATO,a ko je stvorio islamofobiju pa isti ti Amerika I NATO
PA sveti savo je pisao najgore o Islamu...s obzirom da u to vrijeme Turci nisu bili prisutni na ovim prostorima....zato svetosavci ne vole Muslimane...
Djelimično se slažem sa ovom gospođom.I treba se boriti protiv islamofobije.Ali i na Kosovu stalno Albanci ugrožavaju Srbe i to nikog ne zanima.
Zanima Kao muslimanki jako mi bude krivo kada vidim da neko ugrožava prava drugih. E, sad u bivšoj Jugi, Albanci su bili jako ugroženi i to smo svi znali, znalo je dijete otići u vojsku i nikada se ne vratiti. Zbog siline straha da opet ne ni bilo tako, albanski živalj je težio svojoj državi. Da je,Srbija hedna demokratska država, rješenje pokrajine sa autonomnih vlašću he bilo dobro. Međutim ba Balkanu ako su manjini svi te tlače i to he suština.
Ovo je postao hrvatsko prospski portal
..i ti prekjučer registrovan 5 komentara...lječi se bolesnik
Naša zemlja i naš narod bili su osuđeni na uništenje. Sam naš opstanak je naša pobjeda. 🇧🇦❤️⚜️
“…iznad usmjerena na agresivno postizanje globalne dominacije” USA imaju preko 800 vojnih baza u preko 70 država diljem svijeta, UK, Francuska i Rusija preko 30.
Islam je u BiH kriv što jr opstao, Bošnjaci su takođe krivi što su opstali. E uzp-ovci i čhetalji naj....m cam se mamare
Srbadija iz eresa je počinila genocid i to je činjenica,genocidan narod kao i njihova tvorevina
Blavor to iz iskustva kad si ga svojoj mami genocidnoj nabijao ili ??
nikad ne zaboraviti sta su nam srbi uradili. pamti pa vrati