Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste teroristi i agresori koliko god vas rusofili brane
ovo je ona igra Seselj / Milosevic...Medvedev / Putin...da pored ove budale Putin ispadne humanitarac
VI STE TERORISTI !! Maloprije gledam rukicu djeteta I ostale djelove tjela razbačene po igralištu u Kijevu! Pa kako vas nije stid stoko! Zar imaš testise da pričas o terroristima mamu ti medžedsku ogrebem a sjediš na tronu terrora! Vi ste za 100 godina ako ne I zauvijek izgubili simpatije svijeta krvnici glupi! Dabogda se zaledio ali vaš plin I gorivo mi nikad više neče zatrebati!
Po vama ste dosad 1000 puta trebali baciti nuklearnu posto navodno ste pripojili sebi dio Ukrajine a tamo ukrajinci vas potiscu.
Sta je Medvedev maca popapala jezik nidje spominjanja nuklearne bombe. Koji ste vi silni narod pobili u Siriji SAD vam nije ravan, nije bgm A bojite se Amerike sad ste nuklearnu strpali u dzep hhhh
Rusko masno izoblićeno čudovište.
Sta je sad ovo ... prvo su bili nacisti pa sad teroristi sta ce na kraju biti ?? Plisani medvjedici ... a kako se onda ruska invazija naziva, raketiranje civilnih naselja ubijanje i mucenje ljudi ?? ... oslobodilacka vojska je l ?? Oslobadja ljude od zivota ubijajuci neduzne. Po svim mogucim teorijama rusi su teroristi koristeci se kojekakvim podmuklim napadima i prijetnjama cijelom svijetu. Ko god stane na njihovu stranu spalit ga odmah treba!
Hebo li vas otac bolesni
kako bih volio ovu nakazu rukama udaviti. on i njegovih metar i 55. Ukuco bih ga šakama u zemlju !
Što manji kepec, to veći monstrum. Putin i ovaj zajedno metar i osamdeset.
Ovo agresorsko smece zamjenilo teze
Civilne strukture kojima je prebačeno hiljade tenkova, ovaj je gori lažov od Riste Đoge svojevremeno
Ovaj je još ludji od Putina...kreten i po!!!
Dakle samoubistvo Rusa!
Oglasila se kerina.
Ovaj se sakrio u bunker i puca po neduznom narodu pravoslavlje je bolest nevidena
jest. tako ce bit dok ne razgulite iz tuđe zemlje.
Ovaj se put neće moći zameniti na vrhu