Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prljavi Saudijci i čitav Arapski svijet šuti, a jedna Južna Afrika brani Palestince
Saudijci su mnogobošci,pagani.Glavni bog im je zlatno tele.
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši vehbosi rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta sprijeciti? Vec su ga pocinili. Pleme vam dernem!
FREE PALESTINA ☪❤
Imaju mjesec dana roka. Do tada mogu ubiti još 20.000 Palestinaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ko ce I'm pomoc kad ih Americki Teroristi ljudski sljam podrzavaju
Bio jednom jedan slikar… Rodom iz Austrije… Sjetim ga se vrlo rado svaki dan…
Sud je zahtijevao od Izraela, među ostalim, da pokuša obuzdati smrt i štetu u Pojasu Gaze, ali nije naredio prekid vatre. 
Azrail moze ciniti sta ga je volja jer mu krscanski svijet duguje toliko toga.
cuj sprijeciti..pa genocid je vec izvrsen
Vidi genocidasa sto su se okupili a para ide li ide
Vec je izvrsen genocid, sprijeciti ga ne mogu, mogu samo da prestanu da cine genocid....njima kada bi se sudilo za 75 godina razaranja Palestine(Gaza), dobili bi ukupno milion godina robije, sljedece dinosauruse da docekaju.....
Inače ćemo se mnogo naljutiti.
Nije spečiti nego zqustaviti
Izrael mora zaustaviti rat i prestati ratovati protiv Gaze. Dobiće međunarodni sud odgovor od Izraela da oni cijelo vrijeme napadaju Hamas a to što su hiljade civila ubili i ranili neće ništa odgovorati Izrael.
Ovo je otprilike kao da muž vrši naselje nad suprugom ona ga tuži a sud izrekne mjeru zabrane udaranjem bejzbol palicom, ali smije i dalje da je šamara i nogama udara,gazi.
E cuj Izraela kaze brane se i akcije nisu usmjerene na civile a pobili vecinom civile i unistili im domove
Kakav hag rakiju peku tamo ujkani eno onaj knjigu izdo kako se pravi rakija u hagu kuřave im dovode haha suplja ba
Svijet treba spriječiti genocid a Izrael ga je već počinio!
Za komentatore koji su razocarani presudom - da se donese presuda za genocid trebaju dokazi, optuznica i proces u kojem i optuzeni moze da se brani. Jedino sto je sud mogao u ovom trenutku da naredi i jeste da Izrael mora poduzeti mjere da se ne pocini genocid. A kad presuda dodje za genocid cionisti ce biti oznaceni za sva vremena.