Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon svega što im Hitler uradi,kako mogu biti ovako okrutni prema Palestini.
Izraelci odnosno Jevreji nisi jedini zivjeli u Palestini. Zivjeli su i ostali, a Jevreji su medju politeistima bili manjina. Kasnije su ti mnogobosci prihvatali druge religije, a najvise ih je preslo na Islam kao sto je slucaj bio sa Bogumilima. A ni ti Jevreji nisu bili Izraelci jer Izrael nije ni postojao. To je kao mit o Velikoj Srbiji.
@Libertino Koliko moras biti neobrazovan, pa izvaliti ovakve gluposti.
@Libertino bogumili hahahahahha uzmi kralju povelju kulin bana pa procitaj.. U ime oca i sina i duha svetog (trojstvo) uzmi zakone bogumila trojstvo ne postoji nit su u njega vjerovali. Kako onda moze netko biti bogumil ako mu se rjeci kose sa vjerom i njenim zakonima
Da nije bilo Osmanskog carstva i islama, nebi bilo ni jevreja na ovim balkanskim područjima, Osmanlijski-jevreji kako se sami nazivaju, a teško da bi ih bilo ikako jer su ih hriščani/ateisti/pagani protjerali iz 109 država i oni su nakon toga pronašli utočište kod muslimana, vratili su nam fino..
@SelmoOperativnaZapad Mnogo glup komentar, sam si sebi uskocio u usta! Da nije bilo osmanskog carstva ne bi bilo ni vas bosanskih muslimana, samim tim uopste islama na balkanu.
@Vitez da nije bilo vatikana ne bi bilo ni vas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arapi su u Izrael dosli iz Arabije a Jevreji tamo zive 3 hiljade godina.
Da nije bilo Osmanskog carstva i islama, nebi bilo ni jevreja na ovim balkanskim područjima, a teško da bi ih bilo ikako jer su ih hriščani/ateisti/pagani protjerali iz 109 država i oni su nakon toga pronašli utočište kod muslimana, vratili su nam fino..
@IsraeliWarrior glupane znaci li to da jevreje treba protjerati i oduzeti im ognjiste tamo gdje ne zive 3000 godina a zive neki drugi narodi kao npr SAD, Njemacka, I odtale zemlje gdje ima ijedan jevrej??? A uzgred u Palestini nisu samo Jevreji starosjedioci, idi se obrazuj!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato su ti je i srusili da se upecas ko riba na golu udicu. Mamlaze
Diž se Hitleru i dovrsi posao