Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkan je napravio grešku što se nada da će Evropa učiniti nešto za Balkan. Umjesto da međusobno sarađuju, uzdaju se u nekog koga nikad nije bila ni briga za Balkan.
Hajde da budemo realni. Zar je itko sa trunkom realnosti mogao ocekivati da ova drzava ikad moze u EU. pa ova drzava nije ni za unije sindikata mjesnih zajednica istocne zambije. Vjerujem da su i Hrvatsku uzeli samo radi strateskog faktora jadranske obale.
nisam znao što ću za večeru , makarone
Dokle god Balkanske mini državice ne postanu normalne zemlje koje garantiju ljudska prava, ukinu uzdizanje fašizma, provedu reforme u prosvjeti, zdravstvu i ekonomski krenu naprijed ovaj čovjek ima pravo da kaže da mi jednostavno nismo spremni biti dio EU.
E moj makaron? Kako ti je gispoja jel je uhvatio išijas?
Jel to uskoro izbori za predsjednika republike pa se ovaj upalio da sakupi glasove? Pa gdje nestade ona europska tolerancija i uvažavanje majku mu europsku više ? Koliko ja vidim Balakn će haman da vuku za nos kao što vuku Tursku već dobrih dvadesetak godina... Haman da su nadrealisti stvarno bili vidoviti i u pravu!!!!
MOžemo mi i bez eu , Srbija okrenuta prema Rusiji i Turskoj , a BiH prema Turskoj i jos ostalim nekim zemljama ali i prema Rusiji je okrenuta uskoro , Bolje da su Srbi i BiH narod zajedno kao Rusi i Turci jer vide oni sta im čine druge sile Dovoljno pametnom
Ma on je jedan obicni klovn, a nije ni zanimljiv. Ako hocu da gledam zanimljivog klovna, oticu gledat film Joker
Ljudi, čitajte članak, u njemu piše: "izjavio je da je EU učinila kolektivnu grešku tako što je proglasila da je prijem u članstvo jedini odnos EU sa Zapadnim Balkanom" ili "Potcrtao je da je bila greška zasnovati odnos s Balkanom samo na pristupanju EU" - što nema veze s naslovom, kojim Klix namjerno pokušava manipulirati čitateljima, praveći ih budalama.
... "da veže Balkan za EU." Nemoj nas vezivati tako, kako bi Francuska bila prva dama u EU, A Balkan privjezak za svakodnevnu upotrebu.Dosta ste nas vezivali, Francuzi, u najtežim periodima dvadesetok vijeka i nastavljate u dvadeset prvom. Jednostavno, Francuska sama nemože biti lider u EU i NATO. Ako to shvati što prije imaće manje neprijatelja nego sada.
nakon pročitanih 30-ak komentara - vi ste teeeeški tokmaci ali ono baš teški.
TAKO JE...Ja kao Srbin stojim iza svake tvoje.Pocinjem ga postovati kao lidera zato sto je pragmatican.
Neće Nog pomoći ni jednom narodu, ukoliko se taj narod ne može sam promijeniti! Dakle, pristupanje Europi nije neophodno, ali zbog nas samih treba iskorijeniti korupciju i lopovluk.
Prekucao si Marie Le Pen, postao si veci fasista od nje.
Francuska danas stoji,bolje se pobrini u svojoj drzavi i povedi onu staru da ćuva djete
Uvijek se treba čuvati kepeca u politici.Znao sam da ovaj ima mana i da nije naivan ali kao i svaki kepec ima i opasnih namjera.