Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za dom, SPREMNI
Mac(a)rone imas li prsluka?!
Baboje.ac...
Bravo msje Makron.
Pa u tome i jeste nesreca sto su jedina alternativa nacionalizmu i desnici, tvoj neoliberalni kapitalizam i umotani fasizam. Evropske kolonijalne sile stoljecima izrabljuju Afriku i njene resurse, i sada kada je maca dosla na vratanca, sada bi ovaj decko dizao zidove i granice. E ne mere.Na svakog demonstranta protiv Madura dodje pet Francuza protiv ovog lika i niko ne prica o medjunarodnoj intervenciji...
Pametan covjek, kome je jos nacionalizam donio dobro? Zato cemo mi u buducnosti morati promijeniti sadasnji sistem tzv. konstitutivnih naroda, to je toliko nazadno da stvarno moras biti glup ili mafijas i podrzavati taj sistem.
Bankar, šta više reći
Naravno da nacionalizam ne nudi nista narodu ,a nacionalistima nudi avione,kamione,mercedese ,vile,bazene,ljubavnice,milijarde,.A da, narodu ostaju kontejneri.
Dodik jučer sa Mogherini kao za EU a prije para dana se sreo sa evropskim desničarima nacionalistima koji žele napustiti EU.. Naciodebilizam
@SimpleRed - @ Balijesuvelikeustase Ljudi u drugima obicno vide sebe,tako da si se dobro opisao.Vidim da vjerujes u smijesne "teorije zavjera",ono kad se engleska kraljica pretvara u reptila pa jede malu djecu.Te glupe "teorije zavjera"ispiru mozak naivnim ljudima i pune ih iracionalnim strahovima i iskrivljuju im pogled na stvarni svijet.
Evropa ne smije dozvoliti da pobjede nacionalisti. Nadam se da je EU naucila lekciju na ex Jugoslaviji.
@PJS2 Pa ovaj hoce da ogradjuje, a ti mu i dalje vjerujes da nije upravo on nacionalista, da ne kazem nacista...
@SamUVodi Ne vjerujem mu,ali otvara rasprave...to je dobro