Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brazil vrsi genocid nad domorodackim stanovnistvom i obespravljuje siromasne a bogati bez posljedica pljackaju, ruse, pale, siluju i ubijaju ... drzava terora i horora prvo neka pogledaju svoj dom, nemaju pravo drugima nista da prigovore i dijele savjete
U Brazilu je samo malko bolje nego u Venezueli jer barem nema masivnih nestašica ali ima sirotinje koliko hoćeš, favela, jedna od najvećih stopa ubojstava na planeti, bandi, droge, silovanja, korupcije prema kojoj je i Bosna uređena država.
Čuj žele poštovanje. Zasluži ga, mamu ti kriminalnu komunjarsku, a ne se despotski izdići i ograditi od naroda kojeg karteli siluju kako stignu.
Eduardo Galeano - Otvorene vene Latinske Amerike, za lektiru u školu.