Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja vala necete termicki obradjivati !!!Dva metra od mene! Može samo oralno ! Odgovor gospodina Jajare na clanak- SVIJET-\" o novim pravilima u EU o jajima.\" Ne kontam zašto nedozvoljavaju komentare...
Padne li kome na um ,da bi bilo lijepo da Ukrajinci placaju tudji gas?Ili bi im Rusi trebali davati jeftino , kao znak podrske dovodjenju NATO-a na svoje granice ? Ne dirajte Medu , nije zdravo !
da moguc scenario ,a one nase balisticke rakete Topol M bil probali ;) hahahahahahahaha
Prestace uvoziti hranu od njih, eto sta ce... i onda ce to hahahahaha preci u \"a kako cemo sve ovo sami pojesti?\" i \"gdje cemo zaraditi pare?\"
sad ce evropa RUSIJI..................................sta !!! hahahahahahha
doso svaba sve do ralje a od ralje nema dalje
htio je to h rijesiti jos davno, al ga zeznula zima.