Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hriscanka, Pravoslavka po vjeri. Uvijek je bila uz svoi narod, slava joj. RIP
Katolkinja, a uz to i americka drzavljanka.
Zato su to junaci jedne države pa su njen sanduk držali i pod udarcima pendreka i hapšenjima. Agresor je htio da je oni ostave, ali nisu htjeli ni pod udarcima. Patriota je svetinja. Izdajice domovine su kukavice.
"Sukob" , ne smijete to ni nazvati kako treba, licemjeri. Cionistička policija ih mlavi a oni bježe, i to nazivate sukobom, puuuu
Uznemiren, i....?
Moze li tajm-aut? Na par sekundi? Udahnite duboko. Znate li pozadinu price? Prvo, nije dokazano ko je ubio zenu. Drugo, njena porodica nije zeljela ovo. Bagra je bukvalno OTUDJILA kovceg kako bi pravili paradu. ONI ZELE KONFLIKT. Dokle vise slijepo braniti "bracu" muslimane i kad su u krivu?
Izgleda da se bliže : rijeka jordan ,govor drveća i kamenja,osim jednog drveta
Kritike su nedostatne
Vidim svi se nesto pitaju gdje su SAD da reaguju, gdje su ovi, gdje su oni, nesto da kao koncno poduzmu.....niko se ne pita gdje je i sta radi cca. 1,5 milijardi muslimana na svijetu sa kojima 20 miliona Jevreja rade sta hoce, kako hoce i kada hoce....gdje su barem na diplomatskom planu da poduzmu zestoke aktivnosti?....nigdje, apeluju i verbalno ponasajuci se kao UN tokom rata u BiH
Smrt izraelu
Golemo , stvarno mi je ovo golemo, na hiljade ubijene dijece, za jednu ubijenu novinarku cijeli svijet ce se dići
Kakva je sada razlika izmedju nacista i izraelaca? Oboje ubijaju nrvin narod ,oboje smatraju sebe višom rasom. Oboje uzimaju teritorij sa apsolutno nevalidnim razlozima. Oboje su mrtvi sinlivi i navionalisti. Sta reci, prije su bili zrtve a sad su teroristi tj većina ih je takva(čast izuzetcima)
Izrael, za(cetnik) modernih, genocidnih teritorija. Teritorija, jer drzava nikada nece biti na okupiranom, tudjem teritoriju.
....Antonio Guterres sekretar je "duboko uznemiren " ........FUJ BAGRO CIONISTICKA LICEMJERNA I POVARENA !!!
Bar nesto,eto bar kritika, i to je neki početak..
Nedaj Bože da je ovo u Bjelorusiji, sad bi se svaka kokoš u Eu digla na noge. Što sad ne udarite sankcije? Ne smijete jer se bojite za izbore, zna se tko kontrolira sve mainstream medije.
Međunarodna zajednica osudila ubistvo novinarke pa otišla za svojim poslom, okrenula se samo da osudi i maltretiranje na njenoj dženazi i opet otišla za svojim poslom.
Zamisli kakva je to gamad kad ni mrtvima ne daju mira!!!???!!! Njima Hitler nije ni do koljena kada je u pitanju brutalnost!
Eto vam Zapada I Izraela koji glavna sredista ima u New Yorku I Londonu. To je taj Zapad koji brani Ruskim teniserima nastupe. Ali Bosnjo ne zna za djecu Palestine,Iraka,Iran,Libije itd jer bosnjo pamti malo jace od zlatne ribice.