10. godina od napada na Srbiju
0
Kosovski zvaničnici se zahvalili NATO-u i SAD-u
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojno-policijski ciljevi??? Mislim, stvarno treba biti bezobrazan...neka, na vasu dusu i vas obraz, vas koji pisete...
usput: a u BG sam bio vise puta. imamo prijatelje u Zemunu. i bili su drugi razlozi posjeta, sigurno nisu posjecivanje Alijinog dede-kuce, :).
ja PRVI nisam za vehabizam i on ne pripada na teritoriji BiH !! nikad tu nije ni bio !! a bilo je genocidnih savjetnika i vozdova na SVIM stranama.. zali NEDUZNOG naroda sto gine!
Znamo mi to veoma dobro! Ali Gradascevic nije forsirao Vehabizam i zatucanost,nije bio \"da komsiji crkne krava\" ideologije.Bio je cestit covek koji se borio protiv okupatora. Sta je BiH dobila odvajanjem? Los zivotni standard,gradjanski rat a doprinela je odrzanju ludog Slobe na vlasti. A skoro smo ga bili skinuli 92 god. Po gospodinu Filipovicu,Alijinom savetniku, kako sam kaze da se odvojila dve god kasnije nista ne bi bilo. Trebalo bi da posetite grad gde je Alijin deda rodjen Beograd. Bujrumite!
@kmet: kmetu uzmi neku bolju malo knjigu istorije Bosne pa procitaj malo... ili jednostavno u google ukucaj \"husein-kapetan gradascevic\" pa se malkice obrazuj i vidi da su se BOSANCI uvijek borili protiv OKUPATORA pa i Turske. smrdo mali. pa i kad se okupite medju sobom, mrznjom zadojeni, spomeni malo to u krugu svoje pravoslavne bratije. najlakse je vrijedjati a pravu istoriju 98% nazovi pametnjakovica ne zna !
Bolje kmet nego POTURICA! Bar smo imali ponos!!!
MA kmetovi / srbi CESTITAM VAM GODISNJICU i zelim da NE BUDE ZADNJA !!
@ Kosov Republ... Slazem se delimicno. Ja sam Albanac i pobegao sam u Sarajevo jer su moju familiju prebijali UCHK zbog toga sto nisu hteli da im pomognu!
@ srba: e srba, srba nije tebi laHko, :). buljiti u bosanski portal, hehehehe.
Ja sam zivi svjedok da na Kosovu Siptari nisu pobjegli pred Srbima, vec bombardovanjem NATO-a... Nesto jeste u pocetku, ali svi su zbirsali kada se pocelo bombardovati!
@jeremy Slusaj ljesnjak u svakom slucaju vi ste donji u svakoj kombinaciji !
pushite ga srbi ! turski kmetovi i sluge . ostadoste ZLOCINCI zauvijek.
@Trojka Moze i tako da se kaze :)
@srbi Dajte ba... Dosli ste na pogresan sajt. Nisu Albanci/Kosovari shiftari nego siptari, odnosno shqiptari. Prema tome, ciu sa saraj-x.com. Vi ste pokazali da ste zlotvori kroz historiju (cast izuzecima - moram priznati da ih ima; borili su se za pravednu BiH). I, hajde sad... Mir - ciu srbi! VIVA Kosova Republika :) Respect mojoj dragoj BiH :)
Evo gore komentari.sve Srbin do Srbina....sve moj do mojega.......Znate li koji je komentar pravog Srbina na sve ovo..........Yebat cemo vam mamaru milosnu kad- tad za sve ovo.....natravno i svu uzu i siru familiju.....vama siFtarima