Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velikim se Bogom kunem da je SDA radila sve najgore zapošljavala rodbinu i završavali fakultetske diplome dok sam ja bio u njoj 20 godina ali velikim se Bogom kunem ja nisam kao oni ja sam regularno diplomirao pa onda upisao fakultet i za 7 dana položio 30 ispita, ne zapošljavam rodbinu, ja ukidam vozni park parazitima osim što sam neki dan kupio samo jedan autič za nekih sitnih 120 000. Velikim se bogom kunem da ne lažem
Izaci na ulice, rastjerati ove trojkase i traziti raspisivanje vandrednih izbora!
Dino Konaković je najveća ubleha u historiji Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Očito Konaković misli da je i sad u opoziciji. On ne konta da je u vlasti. Samo priča o SDA. On kao da je u predizbornoj kampanji, oni su uradili to, oni su uradili to.. Ima li mu ko od savjetnika da kaže da se fata u koštac sa problemima i da ih riješava. A ne da glumi tužibabu....
A i kad je bio SDA, bio je vlast. Ni tad nije kontao sta radi. Danas pljuje po odlukama za koje je on prije par godina glasao.
Da i da kaže šta je on konkretno uradio od kako je zasjeo u fotelju, a ne da samo priča o sda. Ima lik fiks na njih
Dakle lik i dalje palamudi samo o Bakiru, Sebiji, Osmici, a pred Dodikom i Čovićem manji od makova zrna! Pa ko je ukinuo zabranu ulaska četničkim ideolozima i negatorima genocida iz Srbije? Ko je Dodiku dao kompletan obavještajno-sigurnosni aparat u ruke? Pa koga ti više foliraš?
Jel ovo ovaj opet o SDA? Opet ona priča I SDA je isto radila? Znači ako ih je SDA pustila, SDA je kriva, ali oni ostaju u BiH, to je to, idemo dalje? Pa majku ti lažljivu i bezobraznu, protjeraj ih TI ako nemaju dozvolu! Dokad će više ovaj klošar palamuditi o SDA i skrivati se iza SDA? Ovakav poganluk i bezobrazluk još u životu nisam vidio!
Nisu dzaba vicevi o glupim Bosancima, neko te rastura na svim mogućim poljima 33 godine već, i ti hoćeš još da te prcaju u mozak, aman ljudi pustite k9 je iz koje stranke, glasajte prema savjesti ko daje bolje plate ,penzije, ko gradi puteve,daje besplatno knjige,dječji dodatak veći, zdravstvo bolje,vjerujte svojim očima što ste tako ograničeni
Nesposobnjakovic, ima li ista da ti mozes uraditi ili samo lagati da je sve od prije, ali i kako ces nesto napraviti u politici kad si NASTAVNIK FIZICKOG.
Pa eto sad si ti na vlasti i ministar si otjeraj ih
Ovaj čovjek za sve što nije uredu u državi krivi SDA. Još malo pa će i Bosnu okrivit za agresiju nad Srbijom
Kurta, Murta ... Nije problem u strankama. Problem je u našem mentalitetu. Svi bi smo bili isti da dođemo na vlast. Nama su potrebni mehanizmi protiv korupcije!
Nisam ni čij bot, podržao sam vas nadajući se da ćete donijeti promjene. Nažalost, prevario sam se, kao i većina drugih, al može se jednom prevariti. Sad se samo nadamo da ćete nanijeti što manje štete ovoj ionako napaćenoj državi, a poslije izbora ćete otići na smetljište historije koji su izdali. Da ove vide naši časni generali koji su živote položili, ibretili bi se.
Ček zar nisu DFovci i SDAovci uveli sankcije Rusiji hehe
Pa eto sad si ti na vlasti i ministar si otjeraj ih
Sad više botova SDA na klixu nego ikad!!
Od svakodnevnih lazi usta mu se iskrivila i frajer nezna bukvalno nista nego da spominje SDA.Bolestan lik a evo poceo i da se deformise od laganja
Koja mržnja prema čovjeku koji je kao maloljetan bio pripadnik Armije. Doduše, kritike su upućene od onih koji veličaju trezorbega. E jesmo pogan narod u pm.
Bisera kraljica, Alijina švalerka!
Ostavila je muža u Australiji, uhvatila se Alije. Dalje je sve poznato, prvo ambasadorica u Hrvatskoj, zatim ministrica i u tome joj prođe tridesetak godina lagodnog života.
Bravo Dino,udri zelene gmazove.