Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako i Cvijanovicku su docekali osoblje na aerodromu...
“Pozdravite se s Guterresom” “Ooo, sad tek vidim i Guterres je tu”
Jel ponio teglu smoga iz šehera
Ni jedan drugi predsjednik nije predstavljao Hrvate iz BiH u svijetu kao on. Moze se slobodno zakljuciti da Hrvati zele stabilnu BiH vise od svih drugih naroda.
Jaka i bitna licnost. Smiju se uz sebe kad ga vide. A kosoglu glumi vaznost i ozbiljnost kao da je posao na pecenje rakije
Kad onjusi Sejdo skotski whisky pocece da veze 'udaram po prsticima, nista treci, rusi peljeski' jos kad ugleda malu Gretu mislice da je delirijum nastupio.
Zivi dokaz da se sve moze postici ako dovoljno pusis q i uvlacis se gazdi Bakiru u zicagu.
⚜️
Vidi Sejde kao izgubljen slucaj. Spika Engleski ko da mu je materni bosanski.Ovog poslat u europu samo da sramoti BiH.. Fuj politicara i govana..
види Сејдице што се уврнуо ко интеграл...
Trebao je Dodik otici da pokaze svoje znanje.
Zlatni Ljiljan, ne moze ovo ni Dodik ni Covic, zna se koga se moze ugostiti ko covjeka.
Lazni predstavnik Hrvata.. Pa kako vas nije sramota talibanijo ovo da radite, dok nama Srbima spocitavate da hocete vi neku gradjansku? Gradjanska je i sada jer u njoj zive gradjani. Vi ste jedan proklet narod, koji mrzi ne samo sve oko sebe vec i sebe.
Mi hoćemo da bude građanska a ne seljačka kao što vi hoćete. Srbi su proklet narod, jedini sa ovih prostora koji su ubijali svoje kraljeve, predsjednike, premijere, a mislite da vas Obrenović nije prokleo ili Đinđić ili Milošević što ga izdadoše srpski politčari i poslaše u HAG. De ne seri više i ne vređej majmune beogradski
Gledaju ga ko nekog čudaka, a on jadan skuppio ruke i spustio glavu u njedrakoliko ga stid.
Gospodin