Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije ubistva Gadaffia, blagostanje i sreca ih je zadesila..
Ko ih yebe, kao i nas ko yebe. Nije im bilo dovoljno dobro pod "diktaturom" kao ni nama pod petokrakom. Sad se evo svi skupa demokratski davimo u inflaciji i poplavama. A tek cemo se daviti, ovo je jos uvijek blagostanje i rahatluk.
Jesu li kaznjeni zbog nejedinstva, a sve dok im braca iz Saudijske Arabije, usprkaos nacelima iz Kur`an-a, milijarde trose na bogate i potrosene evropske fudbalere. Allah sve vidi!
Jel Hidrogradnja pravila brane
Zna li se koje jugoslovenske frime su gradile ove brane u Derni?
Ključne riječi iz ovog članka: CNN i stručnjakinja
Veće smeće od članka odavno nisam pročitao. Ne živite vi odavno u realnosti ba
"Vrlo je jasno da bez ovog pucanja brane ne bismo vidjeli tragičan broj smrtnih slučajeva koji se dogodio kao rezultat", rekla je. "Brane bi u početku zadržale vodu, a njihov bi kvar potencijalno oslobodio svu vodu odjednom", rekla je Stephens za Science Media Center, dodajući da bi "krhotine zahvaćene poplavnim vodama doprinijele razornoj moći." Fakat moras biti strucLJak da izjavis, pardon, izvalis nesto ovako.
Kliks uredno "pravda" ove zlocine koji se dogadjaju na tlu Evrope, nekim kvazi objasnjenjima koja im se ranom zorom serviraju na urednicki radni sto. Za sve ovo postoji "naucno objasnjenje" i za sve je kriv narod koji ne slusa upozorenja i prijetnje...
Tuga i zalost u kakvom vremenu zivimo i kakvi mediji nam oblikuju svakodnevnicu.
Harpas radi sve u sesnest....
Nedostatak Gadafija!? - Jadni su oni koji svoju sudbinu vezu za ime samo jednog covjeka. I mi tu spadamo.