Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u živom blatu smo se teško zaglavili, niti naprijed niti nazad - proždire nas.
Mozes da odudlaš 13 q... 😂😂😂💪
Kad si u blatu jednostavno se uhvatiš za sopstvene opanke i izvučeš se, ha ja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao sto klix rece "Na kraju, čini se da je Trojka svoje mogućnosti precijenila." Suma sumarum
Najbolje rečeno
Ovaj portal od nekada cijenjenog ozbiljnog postao je jedna obična tračara.Osmorka ima većinu u oba doma i samo zahvaljujući odlukama Schmita sda može da blokira i umjesto da realno kaže trenutno stanje oni pišu o nekakvim izlazima za osmorku. Nastavite li tako izgubićete,a već ste izgubili, veliki broj čitalaca.
Ako SDA krene u blokadu federacije,biti ce to ravno samoubistvu,svi mi zelimo sto prija u EU ,sa blokadom zemlje i procesa,nema love iz EU za BiH...
ko je blokirao zadnje 4 godine?
I u biti izbori nemaju smisla jer jedna ili dvije prodane ruke bacaju pod noge izbore i demokratiju u bih.
jos manje ako ti se formiranje vlasti izmjeni u momentu kada izbori završe. Neka se ponove izbori
U trojci uvijek neko bude nagužen🙂
Jad, bjeda, izdajnici, kriminalci ološ izdajnički je tzv Trojka, zapamtice to glasači fukare nemoralne
Kako li će se osjećati taj podpredsjednik, kada mu donesu potpise i sam sabere da postoji većina. Može samo reći, ...E, nećeš! I onda će izaći pred medije i reći da se poziva na demokratska načela.
Na jednoj strani potpis a na drugoj kamara eura. I šta misliš šta će izabrati. 😃😃😃😃😃
treba upitati hdzovce kakav je osjećaj, oni to furaju dugi niz godina
Izdajnicka bijeda
Zar nije upravo SDA uvijek osporavala prava Doma naroda da odlucuje o vaznim pitanjima? Kad njima gori pod nogama onda je Dom naroda svetinja. Hipokrati i licemjeri
Novinar, koji se plaši potpisati svoj članak, kaže: Lideri Trojke pokušavaju uvjeriti javnost FBIH... Pogriješno! Oni uopće ne pokušavaju uvjeriti javnost u to što rade nego rade to što treba. Novinar, da nije plaćenik, trebao je napisati: SDA pokušava uvjeriti javnost da bez njih nije moguće formirati vlast u BiH.
AHAHAHAJAHAJAJAHHAAAAAA
NEK TROJKA DIGNE TRI PRSTA- SADA I URLA U SAV GLAS MOŽDA SE DESI ČUDO!
Izgleda da će islamisti iz SDA/DF koalicije zadrzati Sebiju na poziciji I da ce bosnjacko drusvo nastaviti da grabi ka staranju izolovane Islamske drzave koja je u zavadi sa svim susedima u okruzenju u na kontinentu jer nisu muslimani.
Forto KONAKOVIĆ nikšić ne umiju jedan ručak da zgotive a kamoli državu da predstavljaju.
SDA treba da preuzme svu vlast u BiH. Ne pljuj te po svom narodu ne dozvoli te da krvnici dodju na vlast.
Ovo nasilno Silovanje trojke BiH , da Mora biti vlast u Federaciji i BiH stvarno nema smisla . Oni Hoće silom da vladaju a nemaju dovoljno glasova . Stvarno prelaze sve granice morala .
Bakir ovo priča ima 2 mjeseca... Profa sa DIFa hoće glavom kroz beton... Njegovi glasači kao i SDPovi i NS ne mogu se pomiriti sa tom činjenicom... SDA je nezaobilazna, osim ako međunarodna zajednica nametne raštimanu i zbunjenu trojku.... Onda se poselami i sa državom i parlamentom
Treba njega BETONOM U GLAVU !