Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...džaba, opet komunjare iz belaja vade :)
...fala, rođo...ništa bez radničke klase :)))
...eh, te lijepe nekadašnje faze...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jao, komunistica i strucnjakinja :-))) Trebali ste dodati i da je zenistkinja i politistkinja. Italijankinja. Rodjena Rimkinja. Demokratkinja.
ima nesto sexy na njoj :)
BILA KOMUNISTICA ŠTO ZNAČI DA JE KAO I SVI OVI NAI FAŠISTA ALI JEDAN OD NAJVEĆIH...
Komunistica....Rogobatni proizvod jezičkih novotarija... Komunista se upotrebljava u svim rodovima... On je komunista, ona je komunista .... Pripadnica komunističke partije i sliično...
Ova strucnjak ko Dzevad Galijasevic. Skolstvo i obrazovanje otislo i ti u pm. Samoprozvani strucnjaci i ad hok strucnjaci. Puuuuuuuuuu. Ebem vam majcice.
lijepa je,mlada,obrazovana i to me raduje,a ona Eshton nek je konacno završila mandat:)
spijunka ko i sve ostale pLacenice
"Hej Nina Nina ni na nebu ni na zemlji, ne nema ispunjenja mojoj želji, hej Nina Nina ni na svijetu ni na ovom Nina više ni pod istim krovom" hhhheeejjjjjjjjj IDEMO SAMO ŽIVO I UŽIVO!!!!!!!
Komunistica i stručnjakinja za politiku islamskog svijeta. Dokad ce se unistavati jezik tz politickom korektnoscu. KOMUNISTICA!!!! Majko draga to ne postoji. Pomodno rodno ravnopravno davanje zenskog roda zanimanjima ovdje je iskoristeno na ideolosko opredjeljenje. Ma neka sve ide u lijepi dragi Honduras.
...što imamo manje ekonomskih sloboda to smo "slobodniji" u sasvim nebitnim stvarima...jer, kad prva žena silom prilika siđe u rudnik, imaćemo i rudarkinju...a njoj će to itekako biti važno...
E jadovi demokratski, ni u evropu ne mozete bez komunjara...
hej da ona zna ko je kolinda grabar-kitarovic iiiifffff ova ne bi dolazila vise nikad hahahah
e kad si drugarica ... dobrodošla :-))))
radnička klasa ide u raj :)
Onda ona potpuno razumije riđobradog vođu kojem je ipak važnije prakticiranje vjere od bespotrebnog sastančenja s njom i njoj sličnima!
STRUČNJAKINJA ... !!!!!!