Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboravimo kako je EU pokusala na isti nacin uhapsiti Snowdena.
Jos gore, oni su po nalogu Amera prizemljili avion predsjednika drzave. Samo sto nikoga nisu nasli, sto je jos poraznije.
Sto klix ne pise da je se Bakirova sestra i Fikret P. vakcinisali preko reda i tako nekog dedu osudili na smrt !
aaa...diplome...
@goouser1619418527 “Jučer je ministar isto naglasio da je možda bilo nekih propusta, 50 ili 60 vakcina su se dale mimo pravila i plana. Moram prvo naglasiti da je malo degutantno da mi moramo brojati krvna zrnca koga smo vakcinisali, koga nismo kazao je Spahic.” Izgleda da je bilo malo vise ala Bakir sorte. Ni ovi novi nista nisu bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad kad obore Lukasenka, Laktasenko ce ostati jedini diktator poznat u nekoj od evropskih država, kantona i sl.
Protasevic je sa tvrdo c
Vukanovic za predsjednika. Moji favoriti za sljedecu godinu i alternative ako ne uspiju favoriti. - Vukanovic, Becirovic i Komsic. A alternative su - Dodik, Haris Silajdzic/Denis Zvizdic, zavisi ko se prijavi i neki Hrvat koji je gradjanski nastrojen
Razumijes se u politiku kao Mara u kriv :)
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Oni Zapadnjaci koji zele razmatrati -slobodu misljenja i neosnovana hapsenja nek prvo krenu od svojih drzava.
Bjelorusija je kriva sto nije slijedila korona direktive.
Hapsi govna ! Iako ne znam o cemu se radi.
Sve ove staronje koji ne mogu bez vlasti bi s merakom eutanaziro
Po korupciji u 2020 Slovenija je na 35 mjestu...Hrvatska na 63...Srbija na 94 a zajednica republika dvije regije BIH na 111 mjestu. Ono sto je Slovenija za Hrvatsku, Hrvatska je za Srbiju a Srbija za vas
Imamo li mi Protaševiča za trku?
Sorosevac,pa ne ide to tako. Sudjenje!
Gotov je on, nažalost, čim su izveli takvu akciju ne piše mu se dobro 😕
U prevodu, zapadni plaćenik i soroševsko smeće koje soroševci iz ove redakcije pokušavaju da brane i predstave kao žrtvu. Lik je od srednje škole ublehaš na NVO budžetu i mislite da će nam ga biti žao. Lukašenko jeste tvrdoglav, ali neće da pleše kako diktatorksa svjetska elita svira pa mu zbog toga medij u službi tih diktatora namještaju ovakvo naivno i providno provlačenje kroz blato.
Cim pises protiv diktatora odmah si placenik... vjerujem da budala ko ti nije cula ali u normalnim zemljama postoji nesto sto se zove sloboda stampe.
Najjači ste mi vi kojima tetka iz Švedske pošalje stoju pa odmah misle da je tamo negdje na zapadu demokratski raj pun sloboda. Da si proveo vremena na zapadu kao ja vidio bi silnu cenzuru koju neoliberalni fašisti sprovode godinama i ne bi baljezgao naivne dijasporske slogane.
Ne gine mu LGB... party u BLR zatvoru
Kako ovi nasi novinari imaju previse slobode pa napisu u naslovu rezimska vlast ili diktatura jel smijete tako da napisete za druge zemlje na primjer agresija Izraela ili genocid Amerikanaca...
Lukasenko pravi velike probleme korona propagandistima. U BLR ne postoje " mjere", zatvaranje, distance, maske, a pri tom nema ni mrtvih. ...
Nema, jer tako kaze zvanicna bjeloruska novinska agencija. I u Sjevernoj Koreji tece med i mlijeko po svim pitanjima kad slusas nnjihove medije.
@julianassange17 cija oporba? Oporba Lukasenka je rasuta po zapadu, jer vidis kako ih hapsi, dakle imaju informacije kao ti i ja, nagadjanje. O oporbi u Sjevernoj Koreji necemo ni pricati.