Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše se kraja svijeta plaše ovi koji su prešli devedesetu godinu života, čomski, kisindžer i ta ekipa.
Amere ce za 20ak godina izolovati cijeli svijet. Kako god Evropi je bliza Azija nego Amerika. Svi ce jednog dana stati na stranu ne Rusije, Kine, Turske, nego protiv Amerike. EU politika prema Americi nije nista prije vec 10 godina i danas. Jasno je svima da su Ameri kreatori svih kriza, i ne zele ih vise kao “dezurne policajce”.
Kisindžer je rekao suštinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A meni Trump izgledao kao levat.Ali u njegovo vrijeme mogo sam kupiti pelet.
Sreca pa je stariji i pametniji od Bidena… Hahaha
Svi smo spaseni samo ako gradjanski rat izbije u USA
Kissinger smatra da Sjedinjene Američke Države trebaju da traže NORMALNOG PREDSJEDNIKA. Da donese zakon da dementne osobe ne mogu biti predsjednički kandidati. Uvesti granicu starosti istoga.
Kissinger? To onaj iz lože masona? Prepao se za svoje bogatstvo!
Pojma ti nemaš o ložama i masonima osim što ti je neki klinac ispričao na youtube-u.
Ovaj gospodin je zadnjih 50 godina pokrenuo svaki rat na planeti. Unistavao je drzave, nacije, regije, bez zadrske. I danas vlada iz sjene, upravlja mocnicima, predsjednicima, vrlo interesantno da ove izjave dolaze od njega. Pitam se sta li se to mjenja?
Kissinger malo lajucka jer je njegova matora garda ispala iz igre. Deff su izgubili igru kako je umrla Albrightovka. Dosla nova ekipa, ne bi rekao da je mladja, vjv matore prdonje koje su bole rogove sa ovima od ranije, al bi reko da je mračnija ekipa.
Sta je sad ni Kiseinger ne valja jer kritikuje vase Holywoodske idole! LoL
Kisindžer je SAD i doveo u tu situaciju, kada je zajedno sa Reagnom 70-ih započeo ekonomske odnose sa Kinom.
Tih godina je ukinuta zlatna podloga za Dolar i svijet je krenuo u totalno pogresnom pravcu koristeci bezvrijedne novcanice!
Ovaj skroz posenilio
Izgleda da "junaci" zatezu konopac a mi ce mo opet na guzicu!!
Do rata će doći u to nema sumnje ali kada i pod kojim okolnostima to niko ne zna. Na granicama Rusije 300.000 najelitnijih NATO trupa, sva moguća i nemoguća vojna tehnika. Niko to neće dugo hraniti i održavati to je tu da bude upotrebljeno. Cilj NATO-a u Ukrajini se je Krim i samo Krim, ništa ih drugo ne zanima i to je dovoljan razlog za upotrebu nuklearnog oružja. Svi su govorili da rata neće biti a rat je jasno vidljiv još od konferencije u Minhenu 2008 godine.
Svi moji komentari zadnjih godina samo su o tome i treba biti pripravan ako BIH uopće za nešto može biti spremna. Nas snijeg u decembru iznenadi a neće nuklearni rat koji odgovorno tvrdim već godinama, na osnovu rasporeda snaga i ambicija SAD i NATO - sigurno dolazi .
Evo da postavimo jednostavno pitanje. Zašto Rusija ne upotrijebi puni vojni kapacitet i izbriše Ukrajinu s lica zemlje. Oni su to namjeravali ali imaju šah na granici kako poslati 800.000 vojnika na Ukrajinu a imate ogromne neprijateljske snage na granici. Ako Ukrajina zaista pokuša ofanzivu na Krim (sa snagama NATO.a) to je takav izazov Rusiji da neće prezati od upotrebe bilo kojeg oružja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
biče reče III.
Hajde ti lobiraj za Dodu i onog hercegovackog Judu...
Sa Rusijom ne ali sa Kinom. Pa neće valjda sami napasti Rusiju. Rusija nemože ratovati može samo upotrijebiti nuklearno naoružanje. Ali Kina je već druga stvar. Ako se ne dogovore i naorave crvenu liniju i za jedne i za druge biće još gore, jer iovako ratovi neće biti neizbježni.