Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi pisu da je rok do 3. februara sto znaci 2 sedmice, samo klix pise rok 5 dana....
Radnih dana.
@rosko Drug moj kad se gradi nesto ekspresno, pogotovo kad su bolesti i katastrofe u pitanju, nema radnih neradnih dana, najbolji primjer ti je Cernobil :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas za 5 kreveta, rok 1000 dana
Trebaju ovim kinezima naši političari prosuti šuplju da je i kod nas ovaj virus pa da i kod nas naprave koju bolnicu za 5 radnih dana
u nas im je toliko trebalo da ispred Vranduka postave natpis ,,radovi u toku"
5 dana roka ????? Kod nas se TEMELJAC 2 mjeseca radi 😔
SILA KOMUNIZMA!
Ma da mi bi to napravili brze za jedno 5 godina ma neee 5 sati.
Bake je obecao da ce od 2017 Kina biti najvece gradiliste na svijetu, vidite da je u pravu covjek, nek je sve njegovo
Ja mislim da bi kod nas neko dobio tendeder Ko ima jedan traktor i dvoja kolica pa bi za par godina koliko traju radovi kupio polovan rovokopač nek bude spreman za sljedeći tendeder i gradio bi tu bolnicu brat bratu do 2120.g ako bi sve išlo po planu
Ja vjerujem da bi kinezi ovaj koridor cV napravili za mjesec dana. Ovi naši kilavci dok uzme olovku kod Kineza već mašine na rodilištu rade.
Isto kod kod nas. SDA bi za ovo tražila narednih godina. Njihov manager u zdravstvu sultanija Seka.
Zovite ove Kineze ko Boga vas molim poslije bolnice na Vranduk!
Ovo liči na državu i odgovornost, zamisli grade bolnicu od 1 000 ležaja znači kao tri UKCKS Sarajevo i to za par dana. A ne kao ovi paraziti koji su dodijelili parazitkom izvođaču radova da na Karauli između Olova i Kladnja pravi dva kilometra puta 7 godina. Nisu u pitanju pare nego mentalitet.
Kod nas se ne bi za 25 dana dogovorili ko ce dobiti tender.
Napravljena!!!
I mi imamo šte reć Kinezima, našim vlastima treba 30 dana da tender raspišu.
ovi što misle da je Kina još komunistička trebaju vidjeti njihovu listu milijardera. Samo na papiru komunizam.