Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je drzava
Idi glavnom ulicom i maši njemačkim pasošem, možda upecaš koju...
da je tako barem kod nas :D
Да бар имамо фабрике да их можемо затворити.
Haj ti nas bakire posalji nas na godisnji i plati nam kad vec nedas 100000 radnih mjesta..
Kod nas bi odmah svi razanj okretali na livadama, ko za prvi maj :)
Po-tem-kin. Nepotrebno, jer Kina svakako gazi.
Svaka cast za Kinu.. Kineski narod je uvijek volio druga Tita..a i drug Tito je volio Kinu... Naprijed Kina ... =)
Uopste nije tako bilo, neg suprotno. Tita su najvise mrzili Kinezi i Sovjeti, jer je bio 'izdajnik', heretik i nije bio 'njihov komunista'. Al mu nisu nista mogli. Jugoslavija s Titom je bila u nesvrstanim, al u biti su bili zapad. Prijatelji i u skroz normalnim odnosima s Njemcima i zapadnom Evropom. Nakon sto se Tito digo protiv Staljina i odyebao Ruse kasnih 40ih. I granice otvorene, isli ljudi raditi, ziviti u Njemacku, Svedsku, Austriju, i oni vamo na odmor koji su htjeli.
Kad je Tito dolazio u Njemacku, docekali ga ko svog, prijatelja, predsjednik, jer je bio 'heroj' i vodja protiv Nacista u 2. svjetskom ratu, i onda jos ustao protiv Staljina, i bio spreman ici u rat protiv Rusa tad. Tako da je Njemcima i zapadnoj Evropa bio vrlo 'drag', i respektovali ga iskreno. Ko i nesvrstani i Afrikanci i Arapi tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ha ha nema dva zeca tri zeca ima samo jedan zec ovakav nama treba
"dom je e-commerce giganta Alibana Groupa" E jeste pismeni svaka vam čast, valjda Alibaba Group.
ahhahahaah
dolazi gospodin McCould iz Amerike...😀
Dobra vlada..takva vlada..pravo vlada.. Saljte sve u Neum..