Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo odvratna nacija generalno
generalno, jos nikog nisam cuo da prica kako bi volio da se dokopa rusije ili kine da ide raditi, svi uglavnom idu na zapad za boljim zivotom, i to je sve sto treba da se zna o statusu drzava
fakat ovi deb1li u komsiluku bukvalno svr$avaju na pomen Rusa ali nikome ne pada na pamet da tamo iede da zivi ali se zato masovno sele u Njemacku i ostale zapadne zemlje a tek da vidite koliko ih je u Turskoj to je za ne povjerovati covjece. Krv vuce sve je to dzaba pumpanje laznnom ljubavi prema Rusima ne pali kad imas 65% Turskih gena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je srpska pesma, kinezi su srbi
Hahahahahahahhaha nebeski narod
Svakako su odvratni i jezik im zvuci isto nista. Ugusi se jadna
Odvratno.Pjevati agresorsko na kostima ubijenih civila.Agresorska gamad su posuli krecom i zabetonirali srušeni dio gdje je ostala većina ubijenih. Doci će vrijeme odgovornosti.
Jesu, kako nisu. I djecu zivu jedu i ko zna sta jos. Joj kako gutate zapadnu propagandu... Dobro je se nagutajte jos. Demonizirajte naciju zbog necijih politickih ciljeva. Ja o Bidenu mislim sve najgore pa ne kazem zbog toga da ne valja americka nacija.
O pa mahmu vam hebem.bolesnu
Iz hinje sto dzavola vire.. ovi Kinezi su najvece hinje na svijetu. Svi koji navijaju za propast Amerike da se malo upitaju
Kako se predvidja napravit ce turneju Odesa, Harkov - Kijev.
Oce kharine 😂
Kinezi i Rusi najveće smeće na svijetu
Ciganija poprilicna
Ukrajinci kažu poginulo tristo ljudi, stranci kažu nije tako, duplo.
Vole Ukrajinci da smanje svoje civilne zrtve.
Preuzece ih Kina lagano. Golum ne smije pisnuti, mogu im uzeti sta hoce.
Bolje bi joj bilo da se zapjeva U SVOM pozorištu od države....fukare i bez jede koliko hoćeš ..umjetnici su uvijek služili za propagandu...ČAST RIJETKIMA!!!
Cuj nas covjek kaze da je Kina "pozorištu od države"? O ironijo.
Cuj skandalozno ponasanje hahahahha
Nije kna kriva sto je glupa ko K
United24 Media? Ona njemačka propagandna agencija?
Kerozderi podrzavaju ruske teroriste
Cuj ovog retarda naciste iz Ukrajine. Majmunko imas nacista i u Rusiji, to ne znaci da im je poredak u drzavi 🤦🏻‍♂️