Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina bi da sakrije genocid nad ujgurskim muslimanima strateski radeci na njihovom fizickom nestanku
Pored svih svojih dnevnih problema, pljacke i otimacine i protjerivanja bjedom od strane SDA Bosnjo brine o Ujgurima, Bosnjo, slika i prilika hajvana kojem nema pomoci. Mogu ti ljudi dati sadaku i pare i podrsku ali dzaba Bosnjo kad si bez mozga moj Bosnjo sa memorijom akvarijumske ribice
@LaCasaDePapel Nije tebi niko kriv što si debil i što općiš sa svinjama.
cuj kineza gamadi...
a kada ti posalju vakcinu lizes im guzove, tipicni bosnjacki mentalitet
Mozda im ti lizes guzove, a ja i drugi ne. Kinezi i sve kinesko je jedbo veliko sranje, bezvrijedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sudnji dan je blizu !
Pa kome god se negira pravo postojanja i zeli se istog asimilirati, kao sto se probalo bosnjake asimilirati za vrijeme komunizma treba dopustiti da se organizuju i zatraze svoje pravo. Koga god hapse na osnovu njegove vjersjke ili rasne pripadnosti treba prekinuti u tome. No realno kini niko nista ne moze i zato ce ujguri i dalje da pate
Kina je zlo.
Kinu bi trebalo izbaciti iz Ujedinjenih Naroda u koliko stvarno misli da može nekoga javno ubijati kao divljač a da pri tome UN treba da šuti. Ako tako Kina misli onda ne djelimo iste vrijednosti.
Kini treba uvesti demokratiju nek se iskrve između sebe.
Nulta tolerancija u Kini, oprema isilovcina
Slazem se. Ne petljajte se.
Kineski đikani.
Radi li još gvantanamo bej?
Dobro vam utro
Sabahhairulah, uranio naspavo.
Kupuj bosnjo kineske mobitele, i govori da su najbolji jer je smece jeftino, i robovi ih sklapaju
Zasto Reis i ulema nisu osudili genocid i zlostavljanje Ujgura od kineskih zlocinaca? Zasto su munaficke arapske politicke strukture stopirale osudu Kine? Zasto Turska nije priznala Genocid nad Bosnjacima i Ujgurima? Zato sto je din prodat za dinar i dirhem.
Najgori je komunistički fašizam