Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvecu prevaru, lazne informacije, i sve u vezi sa korina virusom dali su kinezi. Sve su slagali i zato pokrikte se cebetom i ni cvoka u glavu
Ne seri debilčino
@Sprzo307 ovi komunistički zlikovci se još zajebavaju a pobiše po čitavom svijetu skoro 300.000 ljudi, koliko ožalošćenih koliko uništenih poslova i radnih mjesta. zlikovačku organizaciju izolirati i uvesti sankcije !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i ove igrackice kojima su napravili ovaj video su nelegalne kopije lego kockica
bit ce rat izmedju te dvije nacije, to je istina i sigurno
bit ce rat izmedju te dvije nacije, to je istina i sigurno
Rezim komunisticki nekog ismijava .. jedu cuke, mace, sismise itd a ovamo sole pamet cijelom svijetu
100% tacno
Pu! Stoka jedna diktatorska, nije ih stid snimati crtice nakon svega sto su nam ucinili.... I neka misli ko sta hoce... Rasizam ovo ono... Ma kud svi ne pocrkase govna zuta!!!
Hahahahahahaha, znači, plačem
Treba kinu dobro iskarat. Nece ameri ostat duzni, nakarce im se mama kad im bace nesto sto ce ih od milijarde i po ostaviti na 50-60 miliona.
Kinezi jesu napravili sranje sto jest jest ali da Amerika ima klauna za predsjednika kojem se svijet a i amerikanci smiju ima. Tramp i Novalic ista klaun sorta ljudi, fuj.
Niste vi "otktili" virus, virus je postojao i prije, ali vi ste "prouzrokovali" da se on proširi!
Koji ste debili majko moja pa brate mili vi sami sebe demantujete za 2 sata
Najbolje bi bilo napraviti novi "Kineski zid" i ograditi zute kosooke svastozdere sa svih strana, postaviti dvije USA flote u kinesko more, da ne mogu preko mora, uvesti zracni embargo i nek se jedu medjusobno. SAMO BOJKOT!
Sjebu svijet i jos se ismijavaju. Nejveci vic ste vi, komunjare Kineske. Ne mozete zaustaviti svoj narod da zderu sismise i pacove pa cijeli svijet ispasta. Mrs! Dabogda vam Trump uvelo 100% tarife.
Ma mogu se smijati svima nama. Mnogi se nece oporaviti od te njihove zafrkancije.
Kina ismijala. Oni nikome i ne govore kako im se epidemija raširila po državi i htjeli bi da sve ostane kako je bilo prije pandemije. Ali nije. Svijet će ubuduće dobro razmisliti da li želi biznis sa tom državom koja ima preko milijardu ljudi a samo 78 miliona članova vladajuće partije. A SAD države će najvjerovatnije prizvesti lijek protiv Covida19.
A njihovoj industriji osim Boingu ništa ne škodi ova kriza. Naprotiv zarađuju još više... Prije toga su još ubili svetsko naftno tržište. Ali kod njih još nisu zazidali ljude u zgradama. To što oni nisu bili spremni na pandemiju je druga stvar. Nisu bili ni druge industrijske zemlje...
Cijeli svijet je platio cijenu premještanja proizvodnih pogona u Kinu! Podjela rada na one u staklenim zgradama koji smišljaju i dizajniraju, dok Kinezi rintače u fabrikama se osvetila zapadu! Nema hljeba bez motike, ni virusa dok ne smisli Kina!