Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krali su i po nasim krajevima, dok turskoj cizmi u kraj nije stao kapetan gradascevic
Bulevaru ti nisi makao dalje od mentalne ustanove, sta pricas ti hahahah
Sta ja tu mogu kad je istina... zdrava osoba se ne ponasa ovako
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj Kijev tvrdi. Od Ukrajinaca kao da se prave neki sveci zadnjih mjeseci, sve sto urade je dobro, sve sto kazu je istina, oni su savrsen narod I cijeli svijet ih mora podrzavati... Bolest
Slažem se, treba ruskog agresora podržavati. Od cijele Evrope, samo ih Srbi podržavaju. Valjda ta činjenica govori dovoljno sama za sebe.
Nazalost, zbog neobjektivnih zapadnih medija ispalo je da 1 ukrajinski zivot vrijedi kao 100 onih u jemenu ili palestini. A Rusi ispadose vece cudoviste od Cionista...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"CNN je objavio fotografije napravljene satelitima, a za koje je navedeno da se na njima vidi ukradeno žito" Zanima me jesu li prebrojali zrna žita ili samo džakove ? Da se radi o ukradenom žitu nema sumnje, jer je to objavio CNN !
Sta ocekivati od turaka, nikakva nacija, ni oni neznaju jesul rusi, bugati, turci ili sta vec, kad se samo jos sa pacovima Nisu kotili u osmansko doba.. nikakva rasa, ko je s njima imao dodir saradnju to je vidio, samo sto mi se Bosnje kunemo u tursku, a prodali bi svu BiH Putinu za kilu i po jabuka.. al od Bosnje nema glupavije mrake, sto Bosnjo moze biti glup to nemoze niko..
Pa o tome vjekovima postoje vicevi !
Ne Turska nego Turska vlast koja je svaki rat i svqciju muku iskoristila da se licno obogati isto kao sto i tragediju BiH iskoristila
Naravno, kad je turčin imao obraz. Ukradi, otmi, iskoristi, prevari su samo neke od disciplina u kojima su svjetska klasa. Okanite se turaka a arapima zabranite ulaz u Bosnu. Nisu oni nasa braća. Mi smo Europljani.
Brko je mafija,lopovcina,samo gleda svoju guzicu,mi smo mu nebitni,samo ponekad folira pricom bez djela,jedino jos glupi Bake vjeruje njemu,Musliman sam meni je tip odvratan.
E, ali Bakeu nije odvratan, oni su kumovi !
Cuj Bulevar vodio djevojku u tursku)? ahahahahaha oplakah! Nije Bulevar mrdno iz ludare, tu mu ponekad psihijatar kroz resetke provuce tastaturu pa se on ovako zada ko mamen hahahahaha
Trgovina bez principa im je u krvi.... Osuđuju Rusiju a najvise sa njima sarađuju i tguju. Prodali bosnu prije 100 godina i opet je prodali 1992. A sad nesto glumi....
Turci su u talu sa Rusima
kupovali bi francuzi a i svabe samo cekaju priliku!
Sto ne otrovase to zito kad su krenuli bjezat. RAT I SLUZI DA SE PLJACKA
U to ne sumnjamo
Sve te upak zemlje žive od proizvodnje za strane firme. Turska Mađarska Kina itd... Ali sad i onako na zapadu nastaje ponovna revolucija frabrika. Upravo zahvaljujući režimima u ovim autokratskim zemljama.
Postal ste dosadni I bezobrazni. Ako mozes bori se, ako ne mozes, digni bjelu zastavu, I pusti vise suplje. Ja godinama po rovovima truhno, I opet gledam kako djeci ogrijev obezbjediti. Mrs!
Haram
Ovoj Turskoj vladi nesmiješ ništa vjerovati. Jedno po jedno rješavati. I Eorbana isto rješiti.