Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta podrazumijevate celicnom vladavinom? Od 1998. godine u turskoj sam bio najmanje 15 puta. Te 1998. godine Istanbul je smrdio na ribu i ugalj, umjesto morske vode imali su mulj i smece. Danas imaju autopute, fabrike, aerodrome gdje nikad nisu bili. Uprkos inflaciji i dalje imaju najjeftinije gorivo u Europi, 3 hljeba za 1 euro, mlijeko je pola eura. Ako je celicna vladavina to sto ne daju strancina da se mijesaju, onda svaka im cast.
Turska je puno više od Istanbula, a u Istanbulu Erdoganova partija ni ne vlada.
Ali u k.....u sve skupo kakvu glupost ti pričaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zašto se zapad ovoliko upreže da skloni Erdoana, pa evo i kroz ovaj text? Nemojte misliti da je to politika, to je samo ideoloska mrznja prema Islamu. Zanimljivo je da je u Turskoj ista situacija i kod nas, 6 stranaka džamijaša, ateista, komunista i homića skupa nasilu okupljenih da smijene 'režim' ;). Erdoan je id Tyrske napravio silu
Zanimljiva opservacija, samo da nam jos objasnis sta to ima islamsko u smijenjenom "rezimu" bi ga zbog toga patoloski mrzili. Napomene radi, munafikluk nije isto sto i Islam.
Ako te svi mrze onda je vjerojatno do tebe. Ili si bolestan pa umišljaš ili stvarno postoji realan razlog što te mrze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kemalisti su definitivno uništili Tursku. Slično kao i Nikšićeva vlada prije 20 g. Sad opet pljačka sa par hiljada glasova.
Ovaj pise od 1998 napredovali pa to je normala pogledaj koliko turaka van zive a vas su naucili vikati za islamiste koji zapad mrze
Nadam se da će Erdogan pomesti marvu jer tamo nema Smidtha da bilo šta nametne....a mogu misliti koliko je zapadnjačka bagra uložila novca u malverzacije da skinu Erdogana.....nadam se isto da je Erdgan bio pametniji od ove naše SDAovske sitnošićarske "elite" i da ih je na vrijeme "suspendovao".
U BiH se moze po objavljenim članc lahko prepoznati da se sve diktira sa zapada.Tako se pise i ovdje na zapadu. A taj demokratski zapad (ovdje konkretno Njemacka) je zabranila odrzavanje i organizaciju izbora za turke, znaju da su ovdje 80% pro Erdogan.Traze novu vladu koja ce se zaduziti sa aba miljardama i time prividno postici boljitak a enormno oslabiti drzavu.
Americki covjek Kemal, kao i trenutna nametnuta vlada FBIH
Gdje li ce Kakir sa sekom ako mu duhovni vodja izgubi izbore …
Narod koji nakon ovakve tranzicije i uspona Turske zadnjih 20 godina izabere ovog matorog poltrona zapada,ne zaslužuju nista dobro.
Zapad ti mamaru..
Od Erdoana ima više Dodik koristi nego BiH. Njima pravi autoputeve za Beograd
Erdoanova stranka isto ne funkcionise više. Čvršća je vladavina kod njih u vlastitoj stranci nego u Turskoj. Mladi nemogu da se probiju a familija i prijatelji zaposjeli sve pozicije. Mnogi su napustili stranku zbog zamrzavanja situacije. Tako da je najvjerovatnije da će inflacija odradi ostatak. Turci i investitori su sklonili devize. Turska moli Rusiju da produži termine vraćanja dugova jer fali
Halid mjesto Halida
Onako slucajno napisu na referendumu dali vece ovlasti predsjedniku. Na referendumu bagro. Narod tako odlucio a ne Erdogan. Ovaj sa ovim ruznim prezimenom nema sanse.
I naši diktatori podržavaju turskog eto koliko je to zlo.
Kakvi idioti u komentarima cim je neko protiv erdogana odma je protiv islama 🤯
Ataturk je uništio Kalkifat i muslimane cijeloga svijeta,ostavio ih obezglavljene.
Ako Turska poskupi idemo u Bugarsku na more