Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inoviraju ??? Tako jutros čitam neki portal gdje je doslovce riječ KVOCIJENTI, misli na koeficijent IQ .... veseli pisac. Ako ne uspije kao kolumnista svakako ima Zadrugu ili Farmu. Čuj ovoga - inovirati !!😂 Sad će me brisati !!
Kako ste naporni više, dogovorite se jeste li za Ukrajinu ili Rusiju?
Slava Ukraini i Bosni i Hercegovini!
Najvise imam problema oko dekodiranja 5-tog pecata jer se radnja odvija u dzenetu gdje nevine zrtve cetnicko/ustaskih zlocina (iz 2-og pecata) i dalje zahjtevaju pravdu od Allaha dz.s. Receno im je da se strpe jos malo vremena dok se pobije otprilike isti broj ljudi, brace. Dakle,5 pecat ne mora neizostavno da oznacava novi rat. Moguce je da se ovdje samo utvrdjuje broj poginulih u ratu iz 4-tog pecata, te baca svjetlo "brace" na porijeklo pobijenih iz 2 i 4-tog pecata.
Ovo znaci, da nakon Ukrajisnkog rata ili zapravo nastavljajuci se na njega ulazimo u svjetski sukob.
Pobjediće oni kojima nije teško da se bore.
I sta su inovirali, zamijenili artiljerijske izvidjace sa dronom, sa razlikom da izvidjacu ne nestane goriva poslije 5-6 sati, a Rujo isto to radi, sto znaci da je samo pitanje ko ima vise granata
za 12 mjeseci neće više ništa ni imati od starig sovjwtskog naoružanja... a neće ni rusi... neke NATO zemlje nisu u tako kratkom vremenu obnovike svoje naoružanje modernim stvarima kao ukrajina... nevjerovatno... kao i uvijek, onaj koji je najglasnije prvi dođe na red... dok smo devedesetih glavu obarali i dopuštali da nam drugi kapu kroje i lupaju embargo na uvoz oružja... da bi nas se poklalo do zadnjeg...
Ja koliko mogu upratiti (dakle i drugu stranu) Ukrajinci su prebacili u rikverc. Bahmut je pred osvajanjem.
žao mi je naroda što gine...
Bolje je siriti noge, nego mrznju i rat
Ko ti brani...
Kažu šalju Amerikanci nake rakete sa kojim će Ukrajinci gađati do Staljingrada tobejarabi.
Jedna je Rora
Ne postoji opravdanje za ubijanje, čak ni u ratu!
Ja sam plakao od smjeha kada sam gledao šta Rusi koriste u ratu. Pa ljudi ratuju kao da je 1979 a nr 2022. Tehnika napredovala 100% od tada. Zapad rqzvija avione 6 generacije ovi se i dalje pate sa 4om i Sojuzima kantama.
Lako vam je inovirati kad vas cijeli svijet pazi novcano i vojno,inovirali bi vi moj rackuu da vas je svijet pazio kao nas bosnjake 90tih
Mi nismo ni male bebe sto se tice sadake kakvi ce ovi bit. Samo dajte nam pomozite, dajte nam pomoc, oruzje, hocemio u Nato I EU. pa nema dana da ne kukaju.