Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sve vrijeme tvrdim da je takozvani napad Hamasa na Izrael ustvari reziran i da je Izrael to sam uradio a vamo Hamas otkrivio za nastavak Genocida. Jer Gaza je najveci zatvor na svijetu gdje igla nemoze izaci a kamoli da Hamasovci odu 10 kilometara duboko u Izrael uzmu taoce i s njima setaju nazad... a gdje su bili vojska i policija?!
Čuj okrivio Hamas. Eto moj babo rahmetli izveo napad, a ne Hamas. Izraelu je naravno taj napad odgovarao, jer od Holokausta nisu bili u boljoj poziciji i imali veću podršku u svijetu, ali napad je, paša moj, izveo Hamas. Debilni i degenerični Hamas, zločinačka i teroristička organizacija, prvo prema svom narodu, pa dalje.
Naravno da su znali i Zapadne sluzbe i Izraelske sluzbe, da da Hamasova sluzba jaca od Zapadne i IZraelske ako neko vjeruj u to onda nek vjeruj sta drugo da kazem, a da su izraelci imali svoje ljude unutar Hamasa pa to je valjda svakome jasno uvijek bilo tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok vođa Hamasa iz udobnosti svoje sobe koju je vjerovatno i platio Izrael a naoružao Iran uživa u blagodatima, napravio haos i pokrenuo beznadežan rad i istrijebljenje svog civilnog naroda za $$$. Samo mi je žao sve izginule djece i civila bilo koje strane. Sve ovo smrdi previše.
Je li ti stvarno misliš da je moguće sjediti u udobnosti svoje sobe u ~350m²?
pogledajte na FACE tv sta kaze ambasador Palestine veceras, Hamas je pokret otpora, ne postoji niko u Gazi ko oputuzje Hamas, na svim videima koje mozemo vidjet iz Gaze, niko Hamas ne optuzuje, cak stavise, Hamas 20tak godina obucava mlade Palestince da znaju ratovat, samo sto su siromasna zemlja i ne mogu puno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Palestinci su izgubljen slučaj. Toliko špijuna i izdajnika medju svojim redovima. Taj hamas im je najveće zlo. Izazvao sav ovaj horor i teror, napao bez planski znajući da će izazvati pokolj nad svojim narodom. Možemo kriviti Izrael, možemo kriviti pasivnost arapskog svijeta ali nemoze tebi niko pomoći dok ti sam sebe ne organizujes i dovedes u red.
...posebno građevinskog materijala, uz saznanje da će veliki dio materijala biti namijenjen za terorizam...hahaha da ih gađaju ciglama ili prave zgrade da piloti apartheida imaju na čemu vježbati... Koja glupost. Sve što dođe iz Apartheida je lažno i uvijek ima za cilj održavanje apartheida.
Ma ovo je sve lutkarska predstava. Putko bio u S.Koreji pa S. Koreja odjednom prodaje rakete Hamasu, Hamas "napada" teroristički Izrael koji ima najjaču obavještajnu i kontraobavijestajnu službu, ma daj... Ovdje se ide na to da se Iran uključi u sve ovo i da Ameri uđu u ovo, Putinu treba to (zato se i umiljava Palestincima) jer onda ima prevagu u slučaju totalnog rata jer će dobiti podršku drugih zemalja pogotovo arapskih, afričkih i onih koji su protiv ubijanja muslimana.
Tek sad mi nista nije jasno. Sami Izraelci ne zive rahat kao ni Palestinci a niko ne zeli mir??? Natanjehu podrzava teroriste da mu ubijaju narod??? Nigdje nikakve logike.
Hahaha pa naravno da je Hamas protiv nepravedne drzave Palestine. Uzeli im 94% teritorije i ocekuju da oni to prihvate. Pa ni lud to ne bih prihvatio!!!
Dok se malo strasti oko clanka smire, autor ce ili da nestane ili da bude ubijen u nekoj izreziranoj situaciji.
Dvije drzave, medjunarodno priznate sa jasnim granicama ovde rijesavaju problem. Iskreno, drugi izlaz ne vidim
Ovako je i Bakir jačao Dodika godinama. Tek kad je SDA izgubila vlast Dodiku se bliži kraj.
Ovo je nešto najignorantnije što vidjeh danas. Zamisli da u istu kuću staviš silovatelja i njegovu žrtvu i kažeš im da moraju zajedno živjeti? Uostalom, gdje je bio Hamas 1948. kada je stvorena fašistička kolonija "izrael"?
Hamas je jedini otpor Palestine, pogledajte sta na FACE tv kaze veceras ambasador Palestine, nakon svega, necete naci nikoga iz Palestine da krivi Hamas, ostalo su teorije zavjere
Kakvo smece od clanka,kakva propaganda... Tek sada vidim da ne treba niti gledati niti citati vijesti koje se serviraju
Čnjenica je da je i sama Palestina politički duboko podijeljena izmedju Hamasa i Palesrinske uprave na Zapadnoj obali, pitanje je koliko uopste Gaza i Zapadna obala saradjuju po pitanju uspostavljanja države Palestine. Činjenica je da je Netanjahu avojim potezima u prethodnim godinama totalno paralizirao pitanje uspostavljanja sežave Palestine, Hamas suvereno vlada Gazom, Palestinska uprava Zapadnom obalom.
Uopće nije istina. Ogromna većina Palestinaca podržava Hamas (pošto balkanci jedino za njih znaju a u biti je to koalicija više grupacija i stranaka) čak i u Zapadnoj Obali. Palestinian Authority na čijem je čelu Abas je cionistički alat i pod zaštitom je "Izraela" za razliku od Hamasa kojeg ovdje neuki balkanci povezuju sa fašističkim cio-režimom.
Amerika da prestane da nudi Palestincima pola teritorije u odnosu na granica koje su im priznate po rezoluciji 1967 i imat ce sporazum, po tom sporazumu iz 1967 Palestini je pripao istocni Jerusalim a ako pogledamo sta su Ameri nudili nema istocnog Jerusalima i nema pola teritorije iz 1967, Te granice iz 1967 i imat ce mir ali vi Ameri hocete da mi umanjite teritoriju kao sto ste nama umanjili na 23%
Možeš žrtvovati baš sve osim naroda. Ali to kod ovih ne vrijedi
A njena Ekselencija!? Ne cuje se!? Znal ko dje je !? Kad ce reakcija!?