Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlje neće da imaju ambasadore kod genocidaša
Toliiiko Ljudski , bravo , 👍👏👏👏👏
Samo protjerati njihove ambasadore i prekinutisvu saradñju,narocito BIH,jer su slali Srbima u ratu oruzje?Neznam kolikk jeg dosljedni i kolikk vold BiH.
Ja, ja
A islamske zemlje?
K..ve
Krenulo je polako, jedna po jedna zemlja... Samo ovakvi potezi su nesto konkretno. Nakon ovoga i prekid svih diplomatskih odnosa.
Ljudski životi(pogotov dječiji) prije svega !
80jk0t njihovih proizvoda ide dobro! Ponosan sam kad vidim koliko ljudi ne kupuje proizvode za koje znaju da su njihovi. Samo nastavimo! Vrijednost dionica im pada!
Na ponos Nelsona Mandele - i dalje protiv aparthejda! Slava Juznoj Africi!
Bravo Juzna Afrika Bravo BRICS!
Na jednoj strani Rusija,Kina,Juzna Amerika,Afrika,Arapi,Turci,Bosnje,Srbi i cak neki iz EU a na drugoj strani Ujko i Ameri majko mila
Turci i Arapi su uz Izrael, vidiš da ne protjeruju ambasadore. Uz Palestinu su zemlje borci protiv rasizma i kapitalizma.
Normalan svijet za razliku od amerikanaca i njihovih saveznika
👍👍👍