Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ih čačkat i mirna Koreja.
Navodno je neki pukovnik postavio zadnje pitanje svog života: "Da učesnicima stavimo maske?"
"nova balistička raketa velikog dometa" za Juzna koreja je zabrinuta kad je cilj rakete je Amerika, S.Koreja treba rakete dometa 100 KM za Seoul ne vise.
Jesu li i ovaj put plastične makete u stvarnoj veličini?
Sjeverna Korea dobila potpun nove uniforme, puske, vozila, tenkove... ovo je neka nova vojska. Na prosloj paradi je bilo sve staro sada sve novo... nevjerovatna promjena i razumijem zabrinutost.
@Strelax7 gledao sam i ja, ko kineska armija sve.
u svijetu vri od medijskih, hibridnih i pravih ratova . neće ovo na dobro.
u toku je i bioloski rat Kine protiv ostatka planete ---- ---- http://theontariotimes.com/coronavirus-originated-in-wuhan-laboratory-claims-french-nobel-prize-winning-scientist
Buba Mara nije sala..
sjebaše žuti zapad do balčaka.
šta ih boli qurko ako ništa nema korone, sankcije sada rade za sjevernu koreju do se zapad guši u vlastitim govnima.
meni je prvo palo u oči da nema korone i maski već tisuće ljudi kao u stara dobra vremena.
totalno modernizirana vojska, ko je gledao, novi tenkovi, raketni sistemi raznih dometa, pjesadijsko naoruzanje, uniforme, dronovi ... kina se priprema za sukob i sve svoje saveznike oprema novim oruzjem.
Zabrinutost bez razloga. ove rakete veze nemaju sa J Korejom, Seoul je u dometu obicne artiljerije. Ove rakete imaju domet do EU ili SAD, koje imaju mocne anti-ICBM sustave koji ovo zaustavljaju odmah nakon poletanja. ---- zivot u S Koreji izgleda ovako ---- http://theontariotimes.com/north-korean-defector-exposes-kim-jong-un-china