Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da pojasnim. Narodi nisu zalužili opstanak pošto neznanje ne odlaže izvršenje. Assange je jedan od heroja našeg vremena a čin hapšenja je ekvivalentan upadu sovjetske armade u ambasadu Jugoslavije u Budimpešti. Narodi nemaju suverenitet jer da imaju odmah bi prekinuli sve odnose sa tvorevinom zvana Britanija. Ološ koja vodi narode mrzi iste.
Bas zgodno da su sve ovo sredili sa Ekvadorcima bas posto je zatvoren svedski slucaj protiv njega. Hoce ocigledno Ameri da ga prvi obrade, a kad zavrse, otvorice se ponovo i slucaj u Svedskoj i tu ce mu napakovati da vise dana ne vidi. Pacovi...
Zaboli Bošnje, za sve što prelazi granice nargila barova ...
@Otrovano a srbe hrvate i "ostale"?
Cuj 5 godina, a vec 7 godina zatvoren ...
Ma kakvo pet godina, za sta ga optuzuju ce popusiti ako dokazu dozivotnu robiju. 5 godina robijas ako na nekoga dignes ruku ili zagalamis malo vise. Nije to BIH i kreso sudija
Kakva budala, mogao je za ovih 7 to da obavi. Kad je čovjek hajvan...jel se ovo okrenuo Islamu, pustio bradu 4 prsta, elhamdulillah?
Mislim da je znao da mu je u slučaju predaje život ugrožen zato je spas našao u ambasadi