Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što te Putin nije primio?!🤔 Kakvo poniženje Evrope! Ja ne znam gdje nalaze ove potrošene ljude da vode EU?! Sigurno postoje osobe poput Merkel.
Ne slušajte BULEVARA koji nas zamlaćuje šupljim temama dok njegovi kradu. Za tri godine akciza, građani su kupili 4,5 milijardi litara goriva. Za to vrijeme je skupljeno 7 milijardi maraka akciza za izgradnju autocesta. Za 3 godine je završena samo zenička obilaznica koja je ukupno koštala pola milijarde maraka. I samo nekoliko dana nakon otvaranja, obilaznica je zatvorena. Gdje je 6,5 milijardi?! Gdje su pare,lopovi?
@antibiotik Pare su kod kreditora čiji krediti su došli na naplatu, pare su u penzionom fondu za isplate penzija, pare su u budzetu za isplate enormnih plata budzetskim korisnicima a najmanje ih ima tamo gdje najveću primjenu trebaju imati !!!
Nije da zeli... Nego dobro prima mito. EU na 470 miliona stanovnika, vec do sada narucilo 3,2 milijarde doza. Napominjem sve mjere koje su preporucili WHO i EU zdravstveno vijece a vlade podrzale i provode. nisu uspjele ( kljucanje, maske, ramdesivir, distanca...). Cak se pokazuju kontra produktivnim, primjer Ramdesivira koji je mutagen i najvjrovatnije doveo do mutacije k-virusa. Zasto bi onda vakcina bila dobro rijesenje?
@TvrtkovKlon U Njemačkoj je dvoje zaraženo koronavirusom nakon vakcinacije!
Hehehehe.. rus i svabo igraju zajesn.igru i odgovarao im je tramp ali dolaskom bajdena to se mijenja. Rusima ce se dati teziste za to smece a rusi plin povoljnije... uz to je hdz uspio izlobirati novog visokog klovna sto je amer zaustavio za sada... sve u korist rusa.. EU je veci protektorat nego BiH jer profash.divlja na tlu EU a niko ne sprijecava to..
Jaka mašta
@x111taysonnnn u pravu je svaku zašto je engleska izašla iz EU njemačka pokušava nešto a šta ne znamo ali da je mutno jeste vidimo aBd
Ima li krmetine u njoj .Ne mogu braca mus. pardon bosnjaci primiti.Ahahahahshshhs
Najveća zemlja na svijetu , zemlja fizike inmatematike , zemlja koja napravi sve sto zapad ima i to bude ili bolje ili brže nego na zapadu a ako ih napadnete onda vam je.... mater