Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Truska je zvanično neprijatelj SAD !
šuti klix podržava turčina ...
Pa Turci su i nad Bosnjama izvrsimi djelomicni genocid kad su pobili sve vidjenije ljude u Bosnjana nakon pobune Gradascevica jer je sultzn dao Srbiji bosnjanske prekodrinske teritorije, tacnije sest bosnjanskih nahiha (regija) sa istocne strane Drine.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Uredno Genocid se desio nad Armencima, ali i Amerika je napravila GENOCID nad civilizacijom Bliskog istoka
Znači političari proglašavaju i ne proglašavaju genocid?
Srbi su bili osmanski saveznici, napadali su Bosnu i Bec za sultana. Latas je bio islamizirani ortodoks. A Latas je bio Ratko Mladic onog doba, sultan osmanski ga je slao tami gdje su bili problemi da izvrsi genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ok...sad ide zvanicno Turska Rusija osovina..
Bošnje likuju a realno ovo će i nama nanjeti ogromne posljedice, jermenski lobi je dosta jak, genocid nad Bošnjacima u Srebrenici je presudio sud koji je sudio na osnovu desetina hiljada dokaza i hiljade svjedoka, a ovdje političar proglašava šta je genocid i to retroaktivno, pa onda je svaki narod genocidan jer je uradio nešto loše u historiji.. Očigledno je da na zapadu još uvijek nije izumro mit o "zlim turcima"
Neka neka, Turci dabogda vam se vratilo ono sto ste uradili Bošnjacima 1831-1933 godine!
Davno su to trebali uraditi... Turci su veliko zlo bili kroz povjest...
Jel to klix negira genocid i naziva ga masakrom? A što se buniš klixu lijepi pošteni kad neko onda negira genocid u Srebrenici? Nije li to malo licemjerno..?
koliko smo se radovali obom Bajdenu , a eto sto nam napravi ...izjednaci nasih nekoliko hiljada zrtava sa nekoliko miliona jermenskih , .....i ko sad da pomene srebrenicki genocid koji je minoran na ovolike jermenske zrtve....i jos nam nacrni Tursku.
Sad ce brko da pjeni naredni mjesec dana a valuta ce mu jos da padne.
Turci držite se Rusa i Kineza, ko im jebe mater zločinačku.
Duša preselila a tijelo još nije informisano pa hoda...
Potpredsjednik vlade ima koronu, u veljači cijepljen Pfizerom
Čekaj malo... Nevezano kakve političke reperkusije imaju ova prepucavanja, ko je ubio mučki skoro 2 milijuna armenskih civila?!
Svaka čast Biden. Ipak neće Bošnjacima biti naklonjen zbog bliskosti sa Turskom..
Napokon neko da kaže toj turskoj bagri istinu u oči.
Davno je to bilo. Sada bi trebao neko ispastati za nesto sto se desilo prije 100 god.
Da..u pravu si.. Jasenovac (i Srebrenica i Trusina, za koju godinu) trebaju ostati samo u teoriji, to je u skladu sa tvojim stajalištima ?!
Laži su uvijek tu, dolaze brzo, nekada se laži jako dugo drže kao istina, ali pravu istinu ništa i nitko ne može zaustaviti ili sakriti. Genocid to je istinito