Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...e, sad ste j­ebali znanje ovim našim nacisima...
...btw...saće vas džemo nazvat mješancima i četnicima :)
Ima nesto slicno u Jerusalemu. Samo bez Jevreja i Muslimana. Toliki je mir i tolerancija medju konfesijama da merdevine koje je neko slucajno zaboravio prije nekih 400-500 godina niko sad ne smije da skloni da ne bi izbile tuce izmedju ovih i onih popova. http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_the_Holy_Sepulchre#Status_quo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zanimljivo, ovo bi za nas bilo rjesenje, pa kad neko hoce da zapisava ili skrnavi da to radi i po svom.
bravo zloco ispraavno sto posto
WILLKOMMEN IN DEUTSCHLAND! WELCOME TO LITTLE JERUSALEM IN BERLIN! Shalom und As-salamu alaykum... ! To neces videti u Andricgrad, osim... ;-)
tako bi trebalo graditi bogomolje u buduce u cijelom svijetu, svi na jedno mjesto, i ne bi bilo straha, nerazumjevanja od "onih" drugih, bila bi harmonija na kugli zemajskoj.
ovi kopiraju ruse. odavno je već počela gradnja enog "hrama svih religija" u nakom kazanu... al nema veze, biće ovđe posla za tetu đemilu, to sam predvidla.
Lijep pokušaj. Bojim se da bi moglo biti kasno jer su nacionalisti i nacisti več odavno poremetili ravnotežu.
Sta reci?
ove vjere se mogu ujediniti samo ako nas vanzemaljci napadnu :)
To samo ako Roland Emmerich bude reziro. Ako bude Spielberg... jest ce jedni drugim dzigericu. Nazivo.
Bit će ovo prvi put da će muslimani u Berlinu dobiti bogomolju u samom gradu, jer većina džamija se nalazi na periferiji. Ovoj laz muslimani imaju dzamiju u gradu i nije periferija ko god je bio na Tempelhofu u berlinu zna da nije sitina ima dzamija sa dvije munare i toj desetak km od periferije grada u unutrssnosti grada udjite u maps i ukucajte Berlin Tempelhof pokraj graskog aredroma koji je sad zatvoren ima dzamija vidi se na na maps Google granici sa prostorom aredroma Tempelhof koji je udaljen dva km od centra grada.
Alle streben nach Einigkeit und Recht und Freiheit , brüderlich mit Herz und Hand ...
Radja se nova vjera zidkrslamska, proroka Wilfrieda Kuehna u svetoj zemlji kod Brandenburske kapije :-))))
ja mislim da je ovo dobra ideja. samo tako religija moze opstati.
Mi ovo odavno imamo u shkolstvu; dvije shkole jedan krov....
mi smo stoljećima ispred njih
@mosad, jedino ako su oni preshli na hidzretski kalendar, a mi ne...
super ideja za sarajevo, banjaluku, mostar, tuzlu..
mojne ti banja luku mjesati u ovo........mi smo primitivni,ne obrazovani,genocidni itd,nece te vi sa takvim.......samo se ti svoje avlije drzi.........
House od One?
Jebiga Klix.
ej ti boga na šta će to ličiti